44470 HUF

Mizuno Wave Prodigy 4 Indigo bunting Férfi futócipő

Mizuno Wave Prodigy 4 férfi futócipő semleges futófelülettel és átlagos futásteljesítménnyel rendelkező futóknak. Kezdőknek is alkalmas.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 195753

A modell további ajánlatai Wave Prodigy

Mizuno Wave Prodigy 4 Indigo bunting Férfi futócipő

Mizuno Wave Prodigy 4 Indigo bunting Férfi futócipő

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Modellsor Wave Prodigy
Nem férfiak
Alkalmasság sportolásra fuss
Szín fekete és kék
Drop 12 mm
Tömeg 295 g
Stabilitás semleges
A futás típusa Entraînement

Ismertetés

A párnázás és a kényelem tökéletes kombinációja. Akár gyors, akár lassabb tempót kedvelsz, ezzel a cipővel mindig élvezni fogod a futást.

Ez a modell kiváló választás a kezdő futók számára, mivel a Mizuno wave plate és más Mizuno technológiák előnyeit kínálja nagyon kedvező áron. A wave plate középtalp páratlan párnázottságot, stabilitást és sima, rugalmas futófelületet biztosít.

Minimális sérülés a felfüggesztés és a jobb stabilitás miatt

Mizuno Wave

A Mizuno Wave egy egyedülálló technológia, amely két látszólag ellentétes elemet ötvöz, amelyeknek minden jó futócipő alapját kell képezniük – a párnázást és a stabilitást. Futás közben az ember mozgásszervi rendszere számos ütközési erőnek és ütésnek van kitéve, a jó rugózás és a stabilitás érzete segít minimalizálni a sérülésveszélyt. A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít az ütközési erők teljes felületén történő elosztásával.

Természetes lábmozgás

A legmodernebb mozgásrögzítési technológiát (3D mozgásrögzítést) és biomechanikát alkalmazva a Mizuno saját cipőépítési koncepcióval áll elő a DynamotionFit segítségével, amely természetesen együttműködik a láb mozgásával.

Rendszeresen szellőztetnek

Az Airmesh technológia magas mércét állít fel a légáteresztés és a kényelem egyidejűleg. A cipő felső részén található szellőzőhálók így friss levegőt biztosítanak a lábnak.

Fogd, fogd!

Az új Mizuno Smooth Ride technológia minimalizálja a különbségeket a gyorsítás és lassítás során. Ez biztosítja a legkényelmesebb érzést futás közben.

A cselekvés reakciót szül

A könnyű középtalp fejlődését U4icX-nek hívják. Tapasztalja meg a még lágyabb és kényelmesebb utazást, mint valaha. Az anyag a cselekvés = reakció jól ismert hatását hozza létre, és jobban működik a felszabaduló energia mozgásba való visszavezetésével.

Tartós és ragadós

A rendkívül strapabíró Mizuno X10 széngumi növeli a talp tartósságát és javítja a cipő tapadását. Ennek köszönhetően cipője egy szezonnál tovább bírja.

Főbb jellemzők:

  • A MIZUNO hullámlemez, amely a párnázottságot és a stabilitást ötvözi, elősegíti a rugalmas visszapattanást és a lábmozgást, valamint a teljes testsúly előre történő átvitelét.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést