12390 HUF

Könyök Opus 4055

Jégkorong könyökvédők igényes hobbijátékosoknak, akik értékelik a védők könnyű súlyát és a megfizethető árat. A könyöklők megbízható védelmet garantálnak, mozgásszabadságot biztosítanak, és semmilyen módon nem korlátozzák a játékost.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 24732

Könyök Opus 4055

Könyök Opus 4055

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Védelmi fokozat fokozott
Szezon 2014/15
Bélés anyaga nejlon háló
Rögzítő rendszer 2 gumiszalag
Védettségi fok szerinti minősítés
80
A kényelem értékelése
80
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
9

Ismertetés

AzOpus 4055 könyöklőket különösen a félprofi és a rendszeres hobbijátékosok fogják használni, akik értékelik a párnák kis súlyát. A könyöklők megbízható védelmet garantálnak, mozgásszabadságot biztosítanak, és semmilyen módon nem korlátozzák a játékost.

Legmagasabb kényelem magas fokú védelemmel

A habbevonat segít elnyelni az ütéseket, és biztonságos védelmet nyújt a könyökízületnek, így megfelel az IIHF követelményeinek. A kiváló mobilitást az alkart és a bicepszet védő protektor osztott kialakítása teszi lehetővé.

Könnyűség és légáteresztő képesség

A habszivacs párnázóanyagok a magasabb modellekhez hasonlóan perforáltak, ami jelentősen csökkenti a könyöklő súlyát, amit minden játékos értékelni fog. Abelső és külső anyagok perforációja biztosítja a testnedvesség és a hő jobb elvezetését, így a játékos egész játék alatt jól érzi magát, és 100%-ban a játékra koncentrálhat.

Anatómiailag formázott díszlécek

Az öntvénybe integrált rugalmas hab a könyökízület nagyfokú védelmét garantálja ütközéskor. A bicepsz maximális védelmét anatómiailag formázott PE-formázóelemek biztosítják, amelyeket ráadásul egy nagyfrekvenciásan formázott habból készült felső rész borít.

A welcro szorítórendszer szorosabb és könnyebben illeszkedő betétet biztosít, amely minden játékoshoz alkalmazkodik.

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést