1363111

K-Swiss Express Light 3 HB Barely Blue Férfiteniszcipő EUR 42,5

ID {{ productCode }}

Férfiteniszcipő - Ajánlott felület agyag, Szín fehér, Cipő típusa Univerzální, klub és amatőr bevetés képzés

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1363111

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
K-Swiss  Express Light 3 HB Barely Blue  Férfiteniszcipő EUR 42,5

K-Swiss Express Light 3 HB Barely Blue Férfiteniszcipő EUR 42,5

36.640 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Ajánlott felület agyag
Éves begyűjtések 2023
Szín fehér
Cipő típusa Univerzální
A cipő súlya 367 g
Ajánlott használat képzés, klub és amatőr bevetés
Felső anyag rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet, háló, szintetikus bőr
Középső talp anyaga K-Swiss K-EVA
A talp anyaga: K-Swiss AÖSTA 7.0

Ismertetés

Férfi K-Swiss Express Light 3 HB alig kék teniszcipő agyagon az igényes klubjátékosok számára, könnyedén örül, tartósság, stabilitás és kivételes kényelem. A K-Swiss bestseller harmadik generációja Európában továbbfejlesztett felsőrésszel rendelkezik. Ez újonnan felszerelt DuraWrap Flex védelemmel, amely jobban ellenáll a csúszásnak és a cipő dörzsölésének a talajnak. A 180°-os PSC középső stabilizátor rotációs mozgások során erősíti a lábbelit.

A középtalpban lévő csillapító K-EVA hab megvédi az ízületeket az ütésektől, és hatékonyan továbbítja a felhalmozott energiát a mozgásba. A cipő középső részén található ötcsíkos műbőr panel erősebbé teszi és stabilitást biztosít. Az AÖSTA 7.0 prémium gumiból készült tartós talp hosszú ideig ellenáll a nagy terhelésnek.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Mivel lelkes síelők, első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők inspirálták őket, és a mai napig továbbfejlesztették tudásukat. Ma a K-Swiss az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években Európában is népszerűvé vált.

Az edző szava

A nagyon népszerű Express Light 3 harmadik generációja Európában növeli a felső anyag elejét a DuraWrap Flex nevű RPU védőketrec rugalmasabb és tartósabb rétegével. Ezúttal megtalálja ezt a hajlékony és szellős anyagot a lábujj egész felületén, és nem csak az oldalakon, mint az előző generáció esetében. Ezáltal a cipő tartósabb, stabil és stabil. Ennek a clo modellnek jellegzetes halcsont mintázata van, amelyet vajkésként vágnak be a clo-ba. Az igényes klubjátékosok számára ez nyilvánvaló választás.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (4)

K-Swiss DuraWrap Flex

Tartósság és rugalmasság

Tartós DuraWrap Flex külső szerkezet nagyon könnyű és rugalmas anyagból, amely megbízhatóan védi a cipőt a sérülésektől. Ráadásul a pajzsnak ez a változata könnyen alkalmazkodik a mozgáshoz, és a cipő kezdettől fogva nagyon kényelmes, és nem igényel extra időt a rálépéshez. 

A technológia részletesen

K-Swiss K-EVA

Fejlett csillapítás

Speciális K-EVA hab a K-Swiss-től a középtalpban a kiváló párnázó tulajdonságok és a tartósabb talp érdekében. Felejtsd el a kemény landolást és az ízületek kellemetlen rezgését. 

A technológia részletesen

K-Swiss AÖSTA 7.0

Tartós gumi

A talp rendkívül sűrű és tartós AÖSTA 7.0 gumikeverékből készült a kiváló tapadás érdekében bármilyen felületen és hosszú élettartammal. 

A technológia részletesen

K-Swiss 180 PSC

Szintstabilitás

A cipő középső részének 180 fokos védelmét 180 PSC-nek (Plantar Support Chassis) nevezik. Stabilizálja a lábfejet a nemkívánatos elcsavarodás ellen feszült pillanatok és szélsőséges csúszások során. 

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést