164158

Inov-8 Rocfly G 350 Pine/Nectar Női cipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.


Anői cipők új generációja , a ROCFLY G 350 egyesíti a futó- és túracipő előnyeit, és az új technológiáknak és a kifinomult kialakításnak köszönhetően minden körülmények között tökéletes társ.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 164158

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Inov-8  Rocfly G 350 Pine/Nectar  Női cipő

Inov-8 Rocfly G 350 Pine/Nectar Női cipő

79.690 Ft
45.770 Ft
Spórolsz 33.920 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 45.770 Ft

Tulajdonságok

Nem nők
Termék típusa terepfutó cipők
Alkalmasság sportolásra fuss, turistika
Szín zöld
Vízálló/vízálló nem
Drop 6 mm
Felső anyag textil, syntetika
Egyedülálló G-Grip
Tömeg 350 g

Ismertetés


Női Inov-8 Rocfly G 350 bakancsok

AzInov-8 Rocfly G 350 női cipőhosszú távú túrázásrakészült. A ROCFLY koncepció a nagy sikerű ultra-túracipőre, a TRAILFLY-ra épül, és a hosszú távú túrázás, a gyors túrázás és általában a hegyekben való gyors mozgás világába viszi azt.  

A TRAILFLY-hoz hasonlóan a ROCFLY is masszív G-FLY grafénhab középtalpra épül. A párnázás és a kényelem kétségtelenül a futó- és túracipők legfontosabb és legkívánatosabb tulajdonságai. A hosszútávú túracipők esetében ez kétszeresen is igaz, mert ahogy nőnek a kilométerek, semmi sem jobb, mint a lehető legkényelmesebbé tenni a lábadat. A terepen való mozgás során azonban a kényelem mellett maximális stabilitásra és terepismeretre is szükség van a ficamok és esések elkerülése érdekében. A ROCLFY ezért használta a szabadalmaztatott ADAPTER FLEX technológiát - egy 10 mm mély bevágást a párnázás középső részén, amely radikálisan növeli az egész cipő rugalmasságát és ezáltal a terepérzékelés képességét. A 6 mm-es esés itt is fontos szerepet játszik, támogatva a láb természetes működését. Egy másik forradalmi újítás a G-FLY párnázóhab. A világ első grafén csillapító anyaga. A grafén Nobel-díjas anyag. 200-szor erősebb, mint az acél, mégis rendkívül rugalmas és rendkívül könnyű. A hab és a grafén kombinációja lehetővé tette számunkra, hogy olyan magas értékeket érjünk el a tartósság és az energia-visszanyerés terén, amelyekkel nem sok más cipő büszkélkedhet. Nehéz lenne jobb alapot találni egy olyan cipőhöz, amely több tíz-száz kilométernyi változatos terep megtételére hivatott. 

A talp a jól bevált TERRA ULTRA koncepción alapul. A dugók alapformája nagyon hasonló, de eloszlásuk eltérő. Célunk az volt, hogy maximalizáljuk az egész cipő rugalmasságát anélkül, hogy feláldoznánk az univerzális nyomvonalra tervezett csúcskategóriás tapadást. A ROCFLY nem fél az aszfalton való hosszú traverzektől, és még a sziklás törmeléken vagy a technikás erdei terepen is megállja a helyét. A TRAILFLY és a ROCFLY közötti fő különbségek a felső részen találhatók. A TRAILFLY futócipővel ellentétben a ROCFLY megengedheti magának, hogy ne spóroljon az anyagokon a súly érdekében, és teljes mértékben a stabilitás és a tartósság elősegítésére összpontosítson. A felsőrész továbbra is a legszélesebb pata Standard (5-ből 5 szélesség a skálánkon, ahol az 5 a lehető legszélesebb illeszkedés), de a könnyű anyag helyett egy rendkívül tartós, texturált kötött anyagból készült. Nagyon jól lélegzik és gyorsan szárad. Ezenkívül pontosan és kényelmesen öleli a lábat, szinte elpusztíthatatlan tartóssággal, amelyet a masszív öntvény és a fűző körüli megerősítés fokoz.  Az eredmény egy rendkívül tartós és jól illeszkedő cipő, amelyben nem kell aggódnia, ha több száz kilométert tesz meg a vadonban, ahol bármilyen anyaghiba végzetes problémát jelent.  A ROCFLY 350-es változat klasszikusan alacsonyan illeszkedik, és elsősorban a nagyobb mechanikai ellenállás és a stabilabb lábrögzítés révén különbözik a TRAILFLY futóváltozattól. az 50 gramm tehát nagyon alacsony adó a funkcionális funkciók ilyen jelentős változása miatt, amelyet a túrán értékelni fog. Akár a csehországi túrára, az SNP Hősök útjára, a korzikai GR20-ra vagy más egzotikusabb túrára indulsz... a ROCFLY 350 nagyszerű és megbízható társad lesz. Napról napra, kilométerről kilométerre.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést