Inline korcsolya Tempish Racer Baby korcsolya

ID {{ productCode }}

A Tempish Racer Baby Skate inline korcsolya lesz az első korcsolya a kisgyermeke számára, amelynek köszönhetően gyermeke szó szerint beleszeret a korcsolyázásba.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 78367

{{ strokePrice || initialStrokePrice }} Ft Spórolsz vele {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 27 330 Ft

Tulajdonságok

Technológia Tempish IC-Identification Control, Tempish IPCC, Tempish Adjustable Position Chassis, Tempish Easy Push System
Méretintervallum tartomány o 3
Úticél gyerek
Kerekek - átmérő 64 mm
Szín zöld fekete
Rögzítő rendszer 2 csat
Modell sorozat 2019/2020
Kerekek - keménység 82A
Csapágyak osztálya 608Z
Kategóriák korcsolya fitness
Vezetési stílus szabadidős
Kerekek száma 4
Fék igen
90
90
Kényelmes rögzítés A rögzítés kényelme - 9 a 10-ből 9/10
60
100
90

Ismertetés

Tempish Racer Baby Skate inline korcsolya vidám színeivel és játékos motívumával a gyerekeket is elvarázsolja, míg a szülők értékelni fogják a minőségre, a védőfelszerelésre és a könnyű fel- és lecsúszásra helyezett hangsúlyt. A készlet nem csak a gyermek inline korcsolyát, hanem a szükséges sisakot, valamint csukló-, könyök- és térdvédőt is tartalmazza. Mindez egy praktikus hátizsákban.

Alapvető paraméterek

  • A 64 mm-es kerekek nagyon jól manőverezhetők, így még azok a gyerekek is meg tudnak maradni rajtuk, akik először állnak korcsolyára .
  • 82A keménysége azt is biztosítja, hogy a kis lovasok teljes mértékben uralni tudják őket.
  • A gyermekek lábát egy tartós és erős cipő rögzíti, amely biztosítja, hogy nem áll fenn a rándulás vagy más, a támogatás hiányával kapcsolatos sérülések kockázata.
  • A görkorcsolya tartozékok szintén hozzájárulnak a biztonsághoz.

Gyermekek generációi fogják túlélni

A korcsolya méretét a csavar meglazításával könnyen beállíthatja, így több szezonon át gond nélkül szolgálja gyermekét. Nem kell félévente a pénztárcája sírása miatt aggódnia, amikor új korcsolyát keres.

Technológia (4)

Tempish IC-Identification Control

A minőség ellenőrzés alatt

A világ néhány gyártójának egyikeként a Tempish egyedülálló szabályozási módszert alkalmaz. Ez egy termékazonosító rendszer a gyártástól a forgalmazáson át az értékesítésig. Ez 100%-os ellenőrzést és statisztikai adatokat garantál, amelyek szükségesek a korcsolyák fejlesztéséhez és fejlesztéséhez. A legtöbb ázsiai beszállító nagy beépített márkákkal dolgozik.

A technológia részletesen

Tempish IPCC

Tökéletesen rögzített alváz

Az alváz ideális helyzetét a vázhoz képest egy speciális IPCC - Ideal Position Control Chassis kialakítás biztosítja. Az alvázat úgy alakították ki, hogy több rögzítőelem segítségével a váz tökéletesen illeszkedjen az alvázhoz. A rögzítőelemek elhelyezését a gyártó sokéves tapasztalata alapján határozzák meg.

A technológia részletesen

Tempish Adjustable Position Chassis

Állítható alváz helyzet

A Tempish Adjustable Position Chassis technológia lehetővé teszi az alváz helyzetének beállítását a vázhoz képest a korcsolyázó igényei szerint. A beállítás a szorítócsavar meglazításával történik.

A technológia részletesen

Tempish Easy Push System

Ötletesen gyors és egyszerű átméretezés

Nagyon felhasználóbarát, kényelmes és gyors átméretező rendszer az Easy Push System gombbal. Miután megnyomta a gombot a méret megváltoztatásához, a csontváz egyszerűen kibővül a kívánt méretre, és a gombot ismét elengedi. Nincs szükség semmilyen szerszámra.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést