790 HUF

Hokikorong Hejduk narancssárga - nehéz

A Hejduk narancssárga - nehéz hokikorong ideális társ a hibátlan lövés és a tökéletes ütőmunka jellemzőinek elsajátításához.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 47794

Hokikorong Hejduk narancssárga - nehéz

Hokikorong Hejduk narancssárga - nehéz

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

Pótolhatatlan paramétereinek köszönhetően aHejduk narancssárga nehéz hokikorong keresett játékkiegészítő és a leggyorsabb csapatjáték nélkülözhetetlen része lett. A korong kiváló tulajdonságaival a legmagasabb minőségi szinthez tartozik, támogatva az éhes játékosok támadó étvágyát.

Hejduk egy mellékhatások nélküli gyógyszer

A jégkorong legfontosabb eszköze a játékosok csonka képességeinek gyógymódja. Heves mérkőzéseken javítja a lövési potenciál gyógyításának képességét, és gyógyítja a játékos gyenge képességeit. Alapvetően emeli a lövészet szintjét, különösen a pontosság és a keménység paramétereit . Hasonlóképpen, amikor bottal dolgozik, javulást fog látni.

Készen állunk a (hoki) rajtra

A narancssárga pirítós, talán szimbolikusan, mintha jelzést adna a sportos növekedés beindítására és a magasabb teljesítményre. A magasabb szintű jégkorongtudás egyenesen arányos a narancsgumi társaságában eltöltött idővel.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést