80038-5692

Thule Stir 35L Men's Woodthrush Hátizsák

ID {{ productCode }}

A Thule Stir 35L férfi hátizsák ideális túrázó hátizsák, amely kiváló kivitelezéssel, nagyszerű praktikussággal és ötletes megoldásokkal büszkélkedhet.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 80038-5692

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Stir

Thule Stir 35L Men's Woodthrush  Hátizsák

Thule Stir 35L Men's Woodthrush Hátizsák

51.480 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Stir
Termék típusa hátizsák
Kötet 35 l
Nem férfiak
Szín barna
Hátizsák nyitása top, oldal
Méretek 27 x 31 x 62 cm
Előkészítés a hidrovachoz Igen
Anyag 210D poliamid
Tömeg 1 kg
Alkalmasság sportolásra turistika, kerékpározás, szabadidő

Ismertetés

A Thule Stir 35L férfi hátizsák egy valódi túrázó hátizsák, amely még a kihívást jelentő útvonalakat sem állítja meg. Ha a városban használják, könnyen kioldhatja a derékövet és a mellkasi hevedert. Az esőben a Storm Guard segít - egy esőkabát vízálló hátizsák aljával kombinálva. A dolgokhoz való gyors hozzáférés érdekében van egy oldalsó cipzár, amelyet akár esőkabáttal is kinyithat.

Remekül illeszkedik a hátára

Annak érdekében, hogy a hátizsák jól illeszkedjen, a deréköv hossza akár 10 cm-rel is beállítható. Természetesen a vállpántokat mellkasi heveder egészíti ki, hogy a hátizsák ne ugráljon, amikor hátul jár.

Eső elleni védelem

Ahogy sétálsz a vadonban, értékelni fogja a Storm Guard rendszert, egy részleges esőkabátot és egy vízálló hátizsák alját. Ez nemcsak megkönnyíti a vizes palack elérését, hanem a rendszer tartósabb, mint a hagyományos esőkabátok, és jobban védi a berendezéseket a nedvesség ellen.

Maximális gyakorlati

Belül a hátizsák a lehető legpraktikusabban van elrendezve, így bonyolult keresés nélkül könnyen elérheti a tartalmat. Alacsony láthatóság esetén a hátizsák fényvisszaverő elemei megvédik Önt. Ezenkívül a hátizsákon két rögzítőpánt található, különösen a túrabotokhoz.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést