Fejpánt Bjež Bush vörösbor

A Bjež Bush Red Wine fejpánt állítható méretű, hogy a nők és a fiatal hölgyek számára is megfelelő legyen. Nem nyomja és tökéletesen tartja a hajat.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 70601

Tulajdonságok

Ajánlott használat Futás, mindennapi viselet
Éves begyűjtések 2019

Ismertetés

ABjež Bush Red Wine fejpánt 2,5 cm széles, így ideális sportoláshoz és mindennapi viselethez. Állítható méretének köszönhetően a gyermek- és felnőttfejekhez egyaránt alkalmazkodik . A hajad nem fog többé a szemedbe kúszni, amikor sportolsz. A hajpánt nagy előnye a bársonyréteg, amely rögzíti a hajban, így nem csúszik.

Sport határok nélkül

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor sportolás közben szőr kerül a szemedbe. Ezt egy fejpánttal könnyen elkerülheted. Csak tegye a fejére, állítsa be a kerület hosszát a csúszó gumiszalaggal, és kész. Sportoláshoz és mindennapi viselethez egyaránt használható.

Úgy tart, mint egy szög

Nagy előnye a többi fejpánttal szemben a bársonyos réteg. Ennek köszönhetően a hajpánt a hajhoz tapad és a helyén marad. Még akkor is, ha maximális erőfeszítéssel sportolsz. 

Eredeti tervezés

Avonalas mintával ellátott ék alakú mintázat első pillantásra megragadja a tekintetet. A hölgyek és a nők minden korosztályban szívesen viselik a fejpántot. Ha egynél több lány van a háztartásban, javasoljuk, hogy nagyobb darabszámú darabot vásároljon, hogy ne kelljen azon vitatkozni, ki viselheti a fejpántot.

Kézi gyártású cseh vállalat

A Bjež egy cseh vállalat, amelyet Bětka Ježková sportrajongó alapított. Elsősorban a női fejpántokra összpontosít, de a férfiak is megtalálják a választékot. Minden termék kiváló minőségű anyagból készül. Az alkotó a dizájnra is figyelmet fordít. Ez nem egy fapados darab, hanem eredeti minták, amelyekkel szinte senki sem rendelkezik . 

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést