23790 HUF

Opus 3730 Junior blokkoló kesztyű

Opus 3730 junior a rendszeres hobbihokisok és junior játékosok számára. A felhajtófelületet kiváló minőségű TAURUS műbőr borítja, a tenyér és az ujjak tartós szintetikus Clarino bőrből készültek. Könnyű bokszzsák, amely garantálja a nagy kényelmet és a megfelelő védelmet.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 14249

Opus 3730 Junior blokkoló kesztyű

Opus 3730 Junior blokkoló kesztyű

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Védelmi fokozat alapszintű
Külső anyag (a kesztyű felső oldala) műbőr
Bélés anyaga szellőző háló
Tenyér anyaga puha Clarino bőr, taurus műbőr
Védettségi fok szerinti minősítés
50
A kényelem értékelése
60
Értékelés a valós élet szerint
70
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
8
Szezon 2010/11

Ismertetés

Opus 3730 junior rendszeres hobbihokisok és junior amatőr játékosok számára. A kiütésvédőt kiváló minőségű TAURUS műbőr borítja. A tenyér és az ujjak tartós szintetikus Clarino bőrből készültek. A mandzsettát úgy tervezték, hogy nagyfokú védelmet nyújtson, miközben a csukló mozgási szabadsága megmarad.

Az Opus 3730 junior egy nagyon könnyű és nagyon kényelmes hám, amely elegendő védelmet nyújt.

Az anatómiailag formázott kiütési terület kiváló minőségű TAURUS műbőrből készült. A lyukasztó alkatrészek töltőanyagai biztosítják a lyukasztó egyensúlyát.

A csuklómandzsetta felső része védőmandzsettával van ellátva, amelyet úgy terveztek, hogy védje és ne akadályozza a csukló mozgási szabadságát. A bevágás az előlapon és az oldalakon fokozott ujjvédelmet biztosít. A hüvelykujjat PE-formázóelem védi.

A belső bélés kiváló minőségű szintetikus Clarino bőrből készült. Az anyag nagyon könnyű, tartós és elvezeti az izzadságot a bőrtől. A nedvességelvezetést az ujjak területén található perforált anyag biztosítja, amely megakadályozza, hogy a kéz izzadás közben csússzon.

A kezet széles tépőzáras pánt tartja a helyén, a pánt hosszának egyéni beállítására van lehetőség. A rögzítés nagyon egyszerű.

A puncs fehér, ezüst és fekete színkombinációban kapható.

Kínálunk egy senior puncsot is Opus 3731.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést