1354764

Atomic Backland Pro Red/Black Skialp cipő MP 270

ID {{ productCode }}

Az Atomic Backland Pro alpesi sícipő tökéletes emelkedésekhez és ereszkedésekhez. Megfelelnek a Hawx Prime 100 cipő merevségének.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1354764

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Atomic  Backland Pro Red/Black Skialp cipő MP 270

Atomic Backland Pro Red/Black Skialp cipő MP 270

198.240 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Termék típusa sícipő cipő
Nem férfiak
Flex (keménység) 100
Cipőszerkezet (a korcsolya váza) PA
Egyedülálló guma
Alkalmasság sportolásra skialpinismus
Csatok száma 3
Tömeg 2292 g
A kémény mozgástartománya 74°

Ismertetés

A funkciókkal teli Atomic Backland Pro sokoldalú túrabakancs ideális egyensúlyt kínál a könnyű súly, a mászási hatékonyság és a biztonságos illeszkedés között az irányított és érzékeny ereszkedéshez.

Csúcstechnológiával kiváló áron, a csizma olyan csúcsszolgáltatásokat kínál, mint a Prolite konstrukció és a Cross Lace 2.0 fűzőrendszer, amely egy kábelt integrál a csatba, hogy pontosabban illeszkedjen a héj körül, és biztonságosabban illeszkedjen a láb és a boka köré. teljesítmény síelés. A súrlódásmentes forgás és a Free/Lock 4.0 sí/séta mechanizmus 74°-os természetes mozgást biztosít a problémamentes mászás érdekében.

A kényelmes 3D Gold Tour talpbetét légáteresztő és mosható, és Dura Shield technológiával, kétlépcsős TPU-védelemmel és tartós hálóval rendelkezik, amely meghosszabbítja a talpbetét élettartamát.

Mi az a Mondo Point?

A sícipő méretét leggyakrabban a Mondopoint rendszerben adják meg. Ez egy metrikus rendszer, amely a lábfej hosszán alapul cm-ben, néha mm-ben is. A MONDO méretét megtudhatja, ha a lábfejét tehermentes állapotban papírra rajzolja, és a leghosszabb ponton megméri a körvonalat.

Gyermekek esetében a mért hosszhoz adjunk hozzá 1 cm-t. Egy pl. 20,5 cm hosszúságú lábhoz a MONDO 21,5 (215) cipő a legmegfelelőbb.

Felnőttek esetében nincs szükség túlméretezésre, így egy pl. 27,5 cm-es lábhosszúsághoz a MONDO 27,5 (275) cipőméret a legmegfelelőbb.

Hogyan válasszuk ki a méretet?

Mondo Point
  1. Helyezzen egy papírlapot a padlóra és a falhoz.
  2. Álljon egy papírlapra úgy, hogy a lába merőlegesen álljon a falra, a sarka pedig a falnak támaszkodjon.
  3. Ezután egy tollal húzzon egy vonalat közvetlenül a nagylábujja végére. Ismételje meg a másik lábával.
  4. Egy vonalzóval mérje meg a fal és a rajzolt vonalak közötti távolságot centiméterben. A méret meghatározásához használja a hosszabb távolságot. A hossz milliméterben (centiméterben) kifejezve megegyezik a Mondo Point (MP) méretével.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést