Wilson Kaos Devo 2.0 Orange Férfiteniszcipő

ID {{ productCode }}

Férfi Wilson Kaos Devo 2.0 Narancssárga, minden felületen használható teniszcipő klub- és amatőr játékosoknak kiváló kényelemmel, szép kialakítással és minőségi Ortholite talpbetéttel.

Válassz színt

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 156161

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 30.349 Ft

A modell további ajánlatai Kaos

Tulajdonságok

Modellsor Kaos
Technológia WILSON Ortholite EVA Bidensity, WILSON Duralast, WILSON R-DST, WILSON Dynamic Fit-DF3
Szín narancssárga
Ajánlott felület minden felület
Éves begyűjtések 2022
Ajánlott használat képzés
, klub és amatőr bevetés
Felső anyag háló
, szintetikus anyag
Középső talp anyaga R-DST
A talp anyaga: Duralast

Ismertetés

Férfi Wilson Kaos Devo 2.0 Narancssárga, minden felületen használható teniszcipő klub- és amatőr játékosoknak kiváló kényelemmel, szép kialakítással és minőségi Ortholite talpbetéttel. Az R-DST párnázás még igényes mozgás közben is rengeteg kényelmet biztosít. A Dynamic-Fit DF3 belső kialakítása minden lábfejhez alkalmazkodik. Tartós Duralast talpbetét, amely az egész szezonban kitart.

Technológia (4)

WILSON Ortholite EVA Bidensity

Mozogjon az alapvonal mentén, mintha egy párnán ülne

Az állandó csúszás során a láb nagyon elfoglalt lesz a felszínen. Az Ortholite konstrukciót kettős sűrűségű EVA hab egészíti ki, így maximális támogatást és kényelmet garantál, különösen azoknak a játékosoknak, akik az alapvonaltól élvezik a játékot.

A technológia részletesen

WILSON Duralast

Hagyd a nyomod a pályán

A Duralast technológiás gumitalp nagyon strapabíró és minden típusú felületen tapad. Ezenkívül javítja a felfüggesztést és a reakciót a hirtelen mozdulatok során. Tökéletes tapadás mellett tökéletes mozgással fog uralni a pályát.

A technológia részletesen

WILSON R-DST

Csillapít és reagál

A cipő speciális R-DST EVA habbal van töltve a nagyobb kényelem érdekében. Ez a csillapítás minden ütközésre reagál, és visszaadja a bemeneti energiát a mozgásba. Ütközés közben nem fog ilyen erős ütéseket érezni, és mozgása tele lesz energiával.

A technológia részletesen

WILSON Dynamic Fit-DF3

Remek reakciók

A Dynamic Fit-DF3 technológiának köszönhetően a cipő alacsony profilú és 12 mm-rel csökken a saroktól a lábujjig. A csizma leengedése jobb érzést és gyors reakciót biztosít az agresszív játékosok számára a labda kergetésekor. 

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)