124670

Victor P9200II C Black Férfiteremcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted!

A Victor P9200II C fekete férfi szobai cipő speciális csúszásmentes talppal rendelkezik, amelynek köszönhetően gyorsan reagálhat a játék során.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 124670

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 66449 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 66.449 Ft
Victor  P9200II C Black  Férfiteremcipő

Victor P9200II C Black Férfiteremcipő

69.362 Ft
66.449 Ft
Spórolsz 2.913 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 66.449 Ft

Tulajdonságok

Technológia Victor EnergyMax V, VICTOR Carbon Power, VICTOR LS-S, VICTOR V-Durable+, VICTOR Breathing, VICTOR Neo Duplex, VICTOR Light Resilient EVA, VICTOR VSR Anti-Slip Rubber
Szín fekete és kék
Éves begyűjtések 2021/22
A cipő felső része: PU Leather
, V-Durable PU, Double Mesh
A cipő középső részének anyaga EVA, TPU
, EVA, ETPU, Carbon Power
Egyedülálló VSR Rubber
Nem nyomot hagyó talp Igen
Lejátszó szintje verseny- és versenyfeladatok

Ismertetés

A Victor P9200II C fekete férfi szobai cipő speciális csúszásmentes talppal rendelkezik, amelynek köszönhetően gyorsan reagálhat a játék során. Ezt a modellt hosszan tartó párnázással gazdagították a sarokrészen és magas oldalsó támasztással. A cipő elején található többrétegű megerősítés megakadályozza a gyors kopást. A hálónak és a külső talpba épített szellőzésnek köszönhetően a mérkőzés során végig szárazon, kényelmesenérezheted magad.


Technológia (8)

Victor EnergyMax V

Cipők a maximális teljesítményért

A részletesen kidolgozott EnergyMax V középtalp új generációja lehetővé teszi a gyorsabb mozgásváltást, ugyanakkor szilárdan tartja formáját. Az ütésállóság 27%-kal magasabb a korábbi modelleknél, míg a felfüggesztés akár 30%-kal is nőtt.

A technológia részletesen

VICTOR Carbon Power

Stabilitás minden helyzetben

Magabiztosnak fogja érezni magát séta és futás közben köszönhetően a háromdimenziós szénszálas Carbon Powernek, amely rögzíti a lábboltozatot és maximális stabilitást biztosít a lábnak.

A technológia részletesen

VICTOR LS-S

Innovatív anyag

A cipő külseje sem hagy cserben. A cipő elején a gyártók az LS-S technológiára fogadtak, amely minden lépését támogatja. A kulcsszerepet itt az innovatív termoplasztikus poliuretán (TPU) játssza, amely nagy rugalmassággal és egyben kopásállósággal büszkélkedhet.

A technológia részletesen

VICTOR V-Durable+

Fokozott ellenállás

A V-Durable+ technológia védő felső réteget biztosít a hüvelykujj területén, amely rendkívül kopásálló. Ennek a technológiának köszönhetően a lábbelik általános tartóssága megnő.

A technológia részletesen

VICTOR Breathing

A légáteresztőbb annál kényelmesebb

Az egyedülálló légáteresztő réteg növeli az egész cipő szellőzését. Ez megkönnyíti a hőelvezetést, és kényelmesebb környezetet teremt a láb számára.

A technológia részletesen

VICTOR Neo Duplex

Semmi sem fogja kibillenteni az egyensúlyából

A NEO DUPLEX technológia tökéletesen kiegyenlíti a láb egyes pontjaira ható nyomásokat és egyenletesen osztja el a testsúlyt. A 7°-os dőlésszögű dupla középtalp a mozgásbiomechanika elveinek megfelelő - így könnyebben megelőzhető a sérülés.

A technológia részletesen

VICTOR Light Resilient EVA

Könnyű habon fogsz rugózni

Az új Light Resilient EVA technológia maximális rugalmasságot és minimális súlyt kölcsönöz a talpnak. A klasszikus talphoz képest a cipő súlya 19%-kal csökkent, a cipő rugalmassága pedig 5%-kal nőtt. Egy intenzív játék során ez kevesebb stresszt jelent az izmoknak és gyorsabb reakciót.

A technológia részletesen

VICTOR VSR Anti-Slip Rubber

A csúszás múlandó

Most már semmi sem állíthatja meg még a játék iránti legnagyobb szenvedély mellett sem. A megerősített csúszásgátló VSR csúszásgátló gumitalpnak köszönhetően többé nem kell attól tartanod, hogy a lábad megcsúszik. Tedd félre aggodalmaidat, és élvezd a játékot a legteljesebb mértékben.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést