Uvex Sportstyle 507 Gyermek sportszemüveg

ID {{ productCode }}

Az Uvex Sportstyle 507 gyermek sportszemüveg fekete-piros kerettel és piros színű, tükrös, piros színű cat 3 lencsékkel nemcsak vonzó megjelenésével, hanem funkcionalitásával is minden kis kerékpárosnak vagy görkorcsolyázónak tetszeni fog.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

9 280 Ft Spórolsz vele 3 450 Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft

Tulajdonságok

Technológia Uvex UV protection
Szemüvegkeret színe Fekete
Üveg színe tükörüveg piros
Úticél kerékpározás

Ismertetés

Uvex Sportstyle 507 gyermek sportszemüveg fekete és piros kerettel és piros tükrös cat 3 lencsékkel biztos, hogy nem csak vonzó megjelenésével, hanem funkcionalitásával is örömet szerez minden kis kerékpárosnak vagy görkorcsolyázónak. A szemüveg dizájnja merész színeivel tűnik ki, de emellett puha és rugalmas oldalak és magas szintű védelem az ultraibolya sugarakkal szemben. Nagyszerűen tartja a kerékpározás vagy más sportok során, a szemüveg stabil kerete stabilan ül az arcon

Gyermek sportolók számára

A gyermekek speciális igényeihez igazodva készült: az uvex kids kollekciót úgy tervezték, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a gyermekekhez, és a legmagasabb UV-védelmet nyújtsa. Modern design a kicsiknek. A tükörlencsék megbízható védelmet nyújtanak az UVA, UVB és UVC sugárzás ellen 400 nm-ig. A vonzó színekben pompázó, tartós keretszerkezet és a mellékelt nyakpánt biztosítja a biztonságos viseletet.

A keret színe: Black mat - red
Üveg színe: tükörvörös kat. 3 (tiszta és napos időjárás esetén)
Üveg tulajdonságai: 100 % UVA, UVB, UVC
A keretek jellemzői: rugalmas szemüvegkeret, puha oldalsó végek, szemüvegpánt

A gyermekek tulajdonságaihoz igazodó, modern megjelenésű keretek ellenállnak a gyermekek minden tevékenységének. Stílusos kialakításuk sok lelkes rajongót fog megnyerni a gyerekek körében. A mellékelt biztonsági pánt kényelmesen rögzíti ezeket a gyermek sportszemüvegeket a helyükön, és megbízhatóan megakadályozza, hogy leessenek vagy elveszítsék őket.

Ultraibolya sugárzás nem létezik a szemüvegek számára

Az UV-védelemmel ellátott szemüvegek kiküszöbölik a káros ultraibolya sugárzást. A szemüveg mindhárom típusú sugárzást képes kezelni, legyen az UVA, UVB vagy UVC. Tehát menjen ki a napra anélkül, hogy félnie kellene a szeme károsodásától.

Technológia (1)

Uvex UV protection

Ultraibolya sugárzás nem létezik a szemüvegek számára

Az UV-védelemmel ellátott szemüvegek kiküszöbölik a káros ultraibolya sugárzást. A szemüveg mindhárom típusú sugárzást képes kezelni, legyen az UVA, UVB vagy UVC. Tehát menjen ki a napra anélkül, hogy félnie kellene a szeme károsodásától.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést