ütő Donic Waldner 1000

ID {{ productCode }}

ADonic Waldner 1000 egy támadóütő, amelyet haladó szabadidős játékosok számára terveztek. A forgó borítók tisztességes irányítással lehetővé teszik a komplex játékkoncepciót. Az ABP fogantyú biztosítja a kényelmet játék közben és a pontos ütéseket. Az ITTF által jóváhagyott.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

28 424 Ft Spórolsz vele 6 234 Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft

Tulajdonságok

Ellenőrizze a címet 60
90
Spin 100
A bevonat szilárdsága 2,1 mm
Játékstílus Támadó
Tartó homorú
Szín piros fekete
5

Ismertetés

ADonic Waldner 1000 egy támadóütő, amelyet haladó szabadidős játékosok számára terveztek. A forgó borítások tisztességes ütésvezérléssel lehetővé teszik a játék kifinomult és összetett koncepcióját. A fogantyú ABP rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a játék közbeni kényelmet és az ütések pontosságát. Az ütő a felső sorozathoz tartozik, amely a legendás Jan Ove Waldner nevét viseli.

Az ütő felületét két karbonréteggel erősítették meg, hogy agresszívebb játékot tegyen lehetővé. Az ABP rendszer lehetővé teszi az egyensúly és az egyensúly beállítását a fogantyúban lévő fém súly segítségével. A kiegyensúlyozás csökkenti a kellemetlen rezgéseket, ami viszont hozzájárul a nagyobb kényelemhez játék közben.

A borítók paramétereit különösen a támadó szellemű játékosok fogják értékelni. Az ütőborítások lehetővé teszik a pontos játékot a forgási elemekkel. A 2,1 mm vastag burkolatok klasszikus piros és fekete színben készülnek.

Jan Ove Waldnert a történelem egyik legjobb játékosaként tartják számon, aki közel 20 éven keresztül a világ abszolút csúcsán maradt. Azon kevés európai játékosok egyike volt, akik felvették a versenyt az ázsiai nagyhatalmak játékosaival, és meg is verték őket. Waldner különösen összetett támadó- és topspin játékával tűnt ki, amely időnként hihetetlenül könnyednek és elegánsnak tűnt.

ITTF.com

A Nemzetközi Szövetség által tanúsított

Ez a pingpongfelszerelés a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által jóváhagyott és az ITTF által hitelesített. A felszerelést hivatalos, regisztrált versenyeken használhatja.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést