Thule tetőcsomagtartó sima tetős Jeep Renegade 5-ajtós SUV gépkocsihoz, 2015+ teleszkópos rúddal

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
53051

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

Thule Rapid System 754tartó lábak

A Thule Rapid System 754 masszív és könnyen kezelhető 4 lábas rendszere pontosan a megfelelő választás ehhez az autómodellhez. A zárható láb 14 cm magas. A meghúzásjelző jelzi, ha a hordozó szilárdan és biztonságosan meg van húzva. A puha felület megakadályozza a karcolódást.

A Thule Rapid System 754 lábak zárakat is tartalmaznak a nagyobb biztonság érdekében.

Ebben a csomagban a Thule 892-es csúszórudakat találja. A rudak kihúzható szerkezete lehetővé teszi számukra mindkét oldalon az akár 60 cm-es kihúzhatóságot is. Ez megkönnyíti a nehezebb terhek betöltését.

A rakományok berakodása előtt oldja ki a kihúzható rudakat, csúsztassa ki őket a jármű bal vagy jobb oldalára, ahogyan szükséges, majd rakodjon be mindent kényelmesen és biztonságosan. A tartórudak 144 cm hosszúak , és 2 darabból állnak. A 90 kg-os teherbírással megfelelően megterhelheti az autó tetejét.

Szerelőkészlet minden tetőhöz

A modell tetőre szereléséhez az eredeti Thule rögzítőkészletre lesz szüksége, amely a csomagban található. A rögzítőkészlet egy olyan lap, amely pontos méretekkel és profillal rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó tetejére. A készlet egyszerűen bepattan a foglalatba, és így a foglalat részévé válik.

Ezt a hordozókészletet a konfigurátor választotta ki, és tartalmaz egy szerelőkészletet, amely automatikusan megjelenik a rendelés adataiban.

Győződjön meg róla, hogy ez a tartószerelvény valóban illik az autójára! Ellenőrizze a megoldást Thule hordozó konfigurátorunkban, mielőtt a kosárba helyezné .

Tulajdonságok

Márka JEEP
Modell Renegade
Kialakítás SUV
Hány ajtós 5-dr
Gyártási év 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
Típus Normal roof

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

  • 5 rating:stars_more_than_four
  • 4 rating:stars
  • 3 rating:stars
  • 2 rating:stars
  • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről Thule tetőcsomagtartó sima tetős Jeep Renegade 5-ajtós SUV gépkocsihoz, 2015+ teleszkópos rúddal1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Thule tetőcsomagtartó sima tetős Jeep Renegade 5-ajtós SUV gépkocsihoz, 2015+ teleszkópos rúddal003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}