Skialp készlet Atomic BACKLAND 85 W + Mászóövek + súlyok

Az Atomic BACKLAND 85 W + sílécek + kötés szett Atomic BACKLAND 85 W + SKIN 85 sílécet (mászósíléccel) tartalmaz Atomic BACKLAND TOUR kötéssel együtt.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 158556

Skialp készlet Atomic  BACKLAND 85 W + Mászóövek + súlyok

Skialp készlet Atomic BACKLAND 85 W + Mászóövek + súlyok

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Core wood
Építés Dura Cap Sidewall
Nem
Sígeometria 115-85-103,5 mm
Úticél kezdő haladó
Rádius 15 m
Szélesség 85 mm
Anyag 70% mohair, 30% szintetikus
Rögzítő rendszer tech/pin
Törőerő (DIN) 11
Tömeg 1060 g

Ismertetés

Az Atomic BACKLAND 85 W + sílécek + kötés szett Atomic BACKLAND 85 W + SKIN 85 sílécet (mászósíléccel) tartalmaz Atomic BACKLAND TOUR kötéssel együtt.

Síléc Atomic BACKLAND 85 W + SKIN 85 sílécek

Az Atomic Backland 85 W egy rendkívül könnyű és sokoldalú síléc, amelyet az alpesi túrázáshoz vonzódó nők számára terveztek, és Ultra Light Woodcore konstrukcióval készült, hogy könnyű maradjon a hegymászáshoz.

A Carbon Backbone tovább csökkenti a síléc gerincének súlyát, és kivételes agilitást és stabil élfogást biztosít a lejtőn. A speciálisan kialakított lábfej alatti rész megkönnyíti a mozgást mászás közben, különösen a hosszabb traverzeken, az All Mountain Rocker profil és a HRZN Tech a hegyben pedig lehetővé teszi, hogy a síléc lebegjen a friss hóban, és kisebb terhelést biztosít a hófoltokon és a zúzalékon keresztül. A lábujjban lévő kivágott bevágás megkönnyíti az átmeneti Atomic Pre-Fit bőrök viselését.

A síelőknek az egész hegyen mozogniuk kell, ezért folyamatosan olyan felszerelést keresnek, amely a könnyű súly, a kényelem és a funkcionalitás legjobb kombinációját nyújtja. Az Atomic Backland modellek a szuperkönnyű (SL) túrázástól a szabadidős downhillig (PT) maximális teljesítményt nyújtanak minden sítúrázónak és a legszélesebb képességi szinteknek - felfelé vagy lefelé, bármilyen körülmények között.

Technológia

Carbon Backbone: Ultrakönnyű karbonbetét, amely a síléc teljes hosszában fut, mint stabilizáló gerinc. Ez kivételes mozgékonyságot és éltartást biztosít extra súly nélkül.
HRZN Tech Tip: A HRZN Tech 10%-kal nagyobb felületet biztosít a sílécek hegyének. Csodálatos úszás a porban, valamint kevesebb csúcsterhelés és jobb követés a forgácsolás során.
Ultrakönnyű fa mag: nyárfa és karubafa mag a könnyű sílécekhez, mint például a túrasíléceink.
Üvegszálas: A folyamatos üvegszálas rétegek olyan sílécet hoznak létre, amely sima és stabil, ugyanakkor könnyű és dinamikus.

Paraméterek

165 cm

Sugár (m): 16
Sidecut Tail (mm): 104.5
Sidecut Tip (mm): 116
Sidecut Waist (mm): 85
Súly egy darab (g) / Méret (cm): 1060 / 158

151 cm

Sugár (m): 14
Sidecut Tail (mm): 102.5
Sidecut Tip (mm): 114
Sidecut Waist (mm): 85
Súly egy darab (g) / Méret (cm): 1060 / 158

158 cm

Sugár (m): 15
Sidecut Tail (mm): 103.5
Sidecut Tip (mm): 115
Sidecut Waist (mm): 85
Súly egy darab (g) / Méret (cm): 1060 / 158

Atomic BACKLAND TOUR síkötés

Az Atomic Backland Tour egy kényelmes és igazán könnyű technikai kötés alpesi túrázáshoz. Mint minden Backland berendezés, ez is hihetetlenül tartós és könnyen használható.

Az eleje szabadalmaztatott lábsegédlettel van ellátva, így a cipő automatikusan beállítja magát a rögzítéshez. Ezután a két mászási segédeszköz a saroktoronytól külön működik, így egyetlen egyszerű kattintással választhat a 0°, 7° és 13°-os pozíciók között. A Backland Tour kivételes a széles 40 mm-es rögzítésnek köszönhetően, amely maximális erőátvitelt biztosít széles síléceken (ami csökkenti a csavar kihúzásának kockázatát is). Fékekkel együtt mindössze 398 g a súlya páronként, kompatibilis a szabványos kramponokkal, és 30 mm-es hosszú talphossz-állítással rendelkezik. Készülj fel a túrára!

Technológia

Mászási segédeszköz: A rúd könnyű mozgatásával zökkenőmentesen és egyszerűen válthat a különböző mászóállások között.
Touring Brakes: Könnyű, erőteljes fékeink egyedi reteszelő/feloldó rendszerrel rendelkeznek, amely megkönnyíti a túra- és sí üzemmód közötti váltást, és megakadályozza, hogy reteszelt fékkel síeljen.
Kompatibilis a kramponokkal.
Szabadalmaztatott beszállási segédeszköz: Szabadalmaztatott belépési segédeszközeink tökéletesen pozícionálják a cipőt.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést