Skialp készlet Atomic BACKLAND 85 + Mászóövek + súlyok

ID {{ productCode }}

Az Atomic BACKLAND 85 + sílécek + kötés szett Atomic BACKLAND 85 + SKIN 85/86 síléceket (mászósílécekkel) és Atomic BACKLAND TOUR kötéseket tartalmaz.

Állítsd össze a saját szettedet

A szett tartalma:

{{ slot.products[0]?.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 158557

{{ strokePrice || initialStrokePrice }} Ft Spórolsz vele {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 322 312 Ft

Tulajdonságok

Core Fából készült mag
Építés Dura Cap Sidewall
Nem férfi
Sígeometria 117-85-105,5 mm
Úticél kezdő haladó
Rádius 17 m
Szélesség 85 mm
Anyag 70% mohair, 30% szintetikus
Rögzítő rendszer tech/pin
Törőerő (DIN) 11
Tömeg 1240 g

Ismertetés

Az Atomic BACKLAND 85 + sílécek + kötés szett Atomic BACKLAND 85 + SKIN 85/86 síléceket (mászósílécekkel) és Atomic BACKLAND TOUR kötéseket tartalmaz.

Síléc Atomic BACKLAND 85 + SKIN 85/86 sílécek

A Backland 85 egy rendkívül könnyű és sokoldalú síléc, amelyet alpesi túrázásra terveztek, és az Atomic Ultra Light Woodcore konstrukciójával készült, hogy szép és könnyű maradjon a hegymászáshoz.

A Carbon Backbone tovább csökkenti a síléc gerincének súlyát, és kivételes agilitást és stabil élfogást biztosít a lejtőn. A speciálisan kialakított lábfej alatti rész megkönnyíti a mászás közbeni haladást, különösen a hosszabb traverzeken, az All Mountain Rocker profil és a HRZN Tech a hegyben pedig lehetővé teszi, hogy a síléc ússzon a friss hóban, és kisebb terhelést adjon a hótömbökön és a zúzalékon keresztül. A csúcsokba vágott bevágás lehetővé teszi az előre elkészített bőrök átmenetét az Atomicról a töröttre.

A síelőknek az egész hegyen mozogniuk kell, ezért folyamatosan olyan felszerelést keresnek, amely a könnyű súly, a kényelem és a funkcionalitás legjobb kombinációját nyújtja. Az Atomic Backland modellek a szuperkönnyű (SL) túrázástól a szabadidős downhillig (PT) maximális teljesítményt nyújtanak minden sítúrázónak és a legszélesebb képességi szinteknek - felfelé vagy lefelé, bármilyen körülmények között.

Technológia

Üvegszálas: A folyamatos üvegszálas rétegek olyan sílécet hoznak létre, amely sima és stabil, ugyanakkor könnyű és dinamikus.
HRZN Tech Tip: A HRZN Tech 10%-kal nagyobb felületet biztosít a sílécek hegyének. Csodálatos úszás a porban, valamint kevesebb csúcsterhelés és jobb követés a forgácsolás során.
Ultrakönnyű fa mag: nyárfa és karubafa mag a könnyű sílécekhez, mint például a túrasíléceink.
Carbon Backbone: Ultrakönnyű karbonbetét, amely a síléc teljes hosszában fut, mint stabilizáló gerinc. Ez kivételes mozgékonyságot és éltartást biztosít extra súly nélkül.

Paraméterek

165 cm

Sugár (m): 16
Sidecut Tail (mm): 104.5
Sidecut Tip (mm): 116
Sidecut Waist (mm): 85
Súly egy darab (g) / Méret (cm): 1240 / 172

172 cm

Sugár (m): 17
Sidecut Tail (mm): 105.5
Sidecut Tip (mm): 117
Sidecut Waist (mm): 85
Súly egy darab (g) / Méret (cm): 1240 / 172

179 cm

Sugár (m): 19
Sidecut Tail (mm): 106.5
Sidecut Tip (mm): 118
Sidecut Waist (mm): 85
Súly egy darab (g) / Méret (cm): 1240 / 172

Atomic BACKLAND TOUR síkötés

Az Atomic Backland Tour egy kényelmes és igazán könnyű technikai kötés alpesi túrázáshoz. Mint minden Backland berendezés, ez is hihetetlenül tartós és könnyen használható.

Az eleje szabadalmaztatott lábsegédlettel van ellátva, így a cipő automatikusan beállítja magát a rögzítéshez. Ezután a két mászási segédeszköz a saroktoronytól külön működik, így egyetlen egyszerű kattintással választhat a 0°, 7° és 13°-os pozíciók között. A Backland Tour kivételes a széles 40 mm-es rögzítésnek köszönhetően, amely maximális erőátvitelt biztosít széles síléceken (ami csökkenti a csavar kihúzásának kockázatát is). Fékekkel együtt mindössze 398 g a súlya páronként, kompatibilis a szabványos kramponokkal, és 30 mm-es hosszú talphossz-állítással rendelkezik. Készülj fel a túrára!

Technológia
Mászási segédeszköz: A rúd könnyű mozgatásával zökkenőmentesen és egyszerűen válthat a különböző mászóállások között.
Touring Brakes: Könnyű, erőteljes fékeink egyedi reteszelő/feloldó rendszerrel rendelkeznek, amely megkönnyíti a túra- és sí üzemmód közötti váltást, és megakadályozza, hogy reteszelt fékkel síeljen.
Kompatibilis a kramponokkal.
Szabadalmaztatott beszállási segédeszköz: Szabadalmaztatott belépési segédeszközeink tökéletesen pozícionálják a cipőt.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Video (0)