POC Ventral Air MIPS Kerékpáros sisak

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
177534

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

A POC Ventral Air MIPS Hydrogen White kerékpáros sisak a tökéletes közúti sisak az igényes kerékpárosok számára, akik értékelik a magas szintű biztonságot és kényelmet, különösen meleg időben.
A POC Ventral Air MIPS Hydrogen White kerékpáros sisak a tökéletes közúti sisak az igényes kerékpárosok számára, akik értékelik a magas szintű biztonságot és kényelmet, különösen meleg időben.

Új felső sisak

A POC Ventral Air MIPS-t úgy tervezték, hogy soha nem látott hűtést és szellőzést biztosítson. A sisak precíz szellőzőnyílásokkal és belső csatornákkal a levegő be- és kiengedéséhez alacsony és magas sebességnél, a sisak kiváló hűtési hatást biztosít az egész fejre. A sisak ideális a hosszú hegyi túrákhoz vagy a melegebb napokon a nyeregben. A Ventral Air Mips javítja a versenyző aerodinamikai profilját és minimalizálja a légellenállást. A speciális légáramlási zónák javítják a szellőzést és a hűtést, míg az aerodinamikailag optimalizált hátsó él csökkenti a turbulenciát.

POC Ventral Air MIPS Hydrogen WhitePOC Ventral Air MIPS Hydrogen White


Ezt a kivételesen könnyű országúti kerékpáros sisakot a POC Whole Helmet Concept™ alapján fejlesztették ki. Egytestű héjszerkezet és EPS-bélés jellemzi, amely ideális egyensúlyt biztosít a súly és a biztonság között. A motoros biztonságáról a MIPS technológia gondoskodik, amely növeli a védelmet a forgási ütközésekkel szemben.

A POC Ventral Air MIPS sisak főbb előnyei

 • Az agyvédelemre specializálódott MIPS legújabb technológiája fokozza a védelmet a forgási ütésekkel szemben.
 • Az EPS-bélés úgy lett optimalizálva, hogy alacsony súly mellett nyújtson ütésvédelmet.
 • A polikarbonát héj javítja a szerkezeti stabilitást és növeli a sisak integritását.
 • Az egyszerű 360°-os beállítási rendszer megkönnyíti a biztonságos és kényelmes beállítást.
 • Az egyedülállóan kialakított belső légáramlási csatornák szellőzést biztosítanak nagy és alacsony sebességnél anélkül, hogy befolyásolnák az aerodinamikai teljesítményt.
 • Egyedülálló aerodinamikai kialakítás, amelyet kiterjedt CFD-tesztekkel optimalizáltak a turbulencia minimalizálása érdekében.
 • A sisak körül áramló maradék levegőt a 22°-os aerodinamikai hátsó él szabályozza: ez a tökéletes szög a turbulencia minimalizálásához.
 • Speciális, nagy súrlódású párnák a sisak elején a napszemüveg könnyű és biztonságos elhelyezéséhez lovaglás közben.

poc
POC

A POC márkát, a téli sportokhoz és kerékpározáshoz használt sisakok, szemüvegek, ruházat és kiegészítők vezető gyártóját 2005-ben alapították Svédországban.

A vállalat kezdettől fogva fő feladatának tekinti az életek védelmét és a sportolók baleseti következményeinek minimalizálását azáltal, hogy a sportfelszerelések kifejlesztésénél az optimális személyi védelmet és biztonságot tartja szem előtt.
A tudományos ismeretek felhasználásával, valamint a folyamatos fejlesztéssel és innovációval a POC előremozdítja a kerékpáros felszerelések iparágát. A POC elnyerte "Az év márkája" címet a kerékpársportban, és a profi és amatőr sportolók egyaránt használják.

Tulajdonságok

Szín fehér
Nem unisex
Cél - kerékpározás Országúti kerékpározás
MIPS igen

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

 • 5 rating:stars_more_than_four
 • 4 rating:stars
 • 3 rating:stars
 • 2 rating:stars
 • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről POC Ventral Air MIPS Kerékpáros sisak1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre POC Ventral Air MIPS Kerékpáros sisak003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}