1441165

On Cloudrunner 2 Waterproof Olive/Mahogany Férfi futócipő

ID {{ productCode }}

Férfi futócipő - Szín zöld fekete, Drop 10 mm, Ajánlott felület silnice, Csillapítási arány magas, Stabilitás pronációs támogatással, A futás típusa Entraînement

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1441165

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Cloudrunner 2 Waterproof

On Cloudrunner 2 Waterproof Olive/Mahogany Férfi futócipő

On Cloudrunner 2 Waterproof Olive/Mahogany Férfi futócipő

79.810 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Cloudrunner 2 Waterproof
Nem férfiak
Termék típusa országúti futócipők
Alkalmasság sportolásra fuss
Szín zöld, fekete
Vízálló/vízálló igen
Drop 10 mm
Ajánlott felület silnice
Felső anyag
Egyedülálló Helion™
Csillapítási arány magas
Tömeg 290 g
Stabilitás pronációs támogatással
A futás típusa Entraînement

Ismertetés

Aszfaltra teremtették

A(z) Férfi futócipő On Cloudrunner 2 Waterproof Cloudrunner 2 Waterproof

Nagyobb Drop a nagyobb kényelemért

A(z) On Cloudrunner 2 Waterproof Cloudrunner 2 Waterproof Olive/Mahogany modell a magas drop kategóriába tartozik. Figyelem, maga a drop és csillapítás nem ugyanaz. Egyes modellek kisebb droppal, de masszív csillapítással készülnek, más keményebb versenycipőknek pedig magas dropja van. A magas drop nagyon kímélő az Achilles-ínhez, és jól jön, ha kezdő vagy, vagy inkább a sarkon át futsz. Viszont ha inkább a lábujjakon át futsz, jobban érzed majd magad a kisebb droppal rendelkező cipőben.

A túlzott pronáció kompenzációja

A(z) On Cloudrunner 2 Waterproof Cloudrunner 2 Waterproof Olive/Mahogany cipő alkalmas a túlzott vagy egészségtelen pronációjú futóknak. Ez azt jelenti, hogy a hosszanti boltív túlságosan megereszkedik a lelépés hatására. Ez a modell stabil, és bizonyos mértékig kompenzálja a túlzott pronációt. Nem jó azonban csak a cipőkompenzációra hagyatkozni, és inkább aktívan kell megoldást keresni a túlzott pronációra.

Mindennapi edzéshez

A(z) On Cloudrunner 2 Waterproof Cloudrunner 2 Waterproof Olive/Mahogany csillapítása olyan kényelmet biztosít, amelyet a napi edzések vagy az extra hosszú versenyek során használsz jól ki. Bár a csillapítottabb cipőben van egy plusz gramm a versenycipőkhöz képest. A nagyobb súlyt azonban kompenzálja a nagyobb kényelem, a cipő hosszabb élettartama és mindenekelőtt a mozgásszervi rendszer fokozott védelme.

Technológia (2)

Helion™

On Running Helion™ superfoam

A Helion a merevebb habelemeket lágyabb részekkel kombinálja a jobb anyagtulajdonságok elérése érdekében. A Helion hab könnyű súlyú, de nagy energiavisszaadású. Ellenáll a hőmérséklet-változásoknak is, így egész évben kiváló teljesítményt nyújt.

A technológia részletesen

CloudTec®

Továbbfejlesztett talp a nagyobb teljesítmény érdekében

On Running A CloudTec® technológia új típusú talpat hoz a futócipők szegmensébe. Ennek köszönhetően futása kellemesen sima lesz, akár úton, akár terepen halad.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést