Női edződzseki FZ Forza Concord Jacket FZ Concord kabát

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
59501

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

A női FZ Forza Concord Jacket magas szintű kényelmet biztosít, és a minőségi technológiának köszönhetően jobb teljesítményt nyújt.

AzFZ Forza Concord Jacket egy női kabát, amely minden tollaslabdázó számára alkalmas, és különösen hidegebb körülmények között biztosít kényelmet. Ez segít abban, hogy teste üzemi hőmérsékleten maradjon, és felkészüljön a jobb teljesítményre.

Modern design

Ennek a darabnak a tervezői nemcsak a funkcionalitásra, hanem a vizuális szempontokra is összpontosítottak. A kabát első pillantásra a kék szín kéttónusú kombinációjával , a fehér ujjakkal és az elegáns gallérral hívja fel magára a figyelmet. Ezt tovább élénkíti az aranyszínű cipzár és a márka ugyanilyen színű kis logója a mellkason.

Funkcionális jellemzők

A funkcionalitás terén a Forza számos technikai finomítással állt elő, amelyek élvezetesebbé teszik az edzést, és megkönnyítik ennek a nagyszerű darabnak a gondozását.

A méret változatlan marad

Minden FZ Forza ruhadarabot Anti Shrink technológiával kezeltünk a nem kívánt zsugorodás megelőzése érdekében. Kövesse az utasításokat, és a ruhái évekig megmaradnak.

Még mindig olyan jó, mint újkorában

Az FZ Forza ruházat speciális szövetekből készül a sérülések megelőzése érdekében. Az Anti-pilling technológiának köszönhetően ruhái több mosás után is puhák és kényelmes tapintásúak maradnak, és megakadályozzák a gyűrődések kialakulását. 

Szárazan játszani

ADryForze maximális kényelmet biztosít a játék során. A DryForze-nak köszönhetően a szövet elvezeti a kellemetlen izzadságot, gyorsan szárad és nagyon kényelmes a testen . A DryForze funkciói sokkal hosszabb ideig képesek lesznek kényelmesen tartani Önt, mint más hasonló technológiák.

Korlátlan rugalmasság

A nyújtható technológia biztosítja a megfelelő helyeken a rugalmasságot , hogy a ruhadarab a lehető legjobban illeszkedjen a testedhez, és ne korlátozza a mozgást a játék során .

Kellemetlen tapadás nélkül

Amikor a pályán mozgunk, statikus elektromosságot hozunk létre, ami miatt a ruhák kényelmetlenül tapadnak a testhez . Az FZ Forza azonban speciális anyagokat használ a ruhadarabok gyártása során, amelyek megakadályozzák ezt a problémát, így Ön a teljesítményére koncentrálhat. Annak érdekében, hogy a ruhák ne váljanak statikussá, ne használjon szárítógépet az ilyen típusú ruhákhoz. 

Tulajdonságok

Domináns szín Fekete kék
Éves begyűjtések 2018/19
Hüvelyhossz hosszú ujjú
Ruházat réteg Felső (védő) réteg
Anyag 92% poliészter, 8% elasztán
Nyakkivágás típusa kerek nyakkivágás (állógallérral)
Alkalmazott technológiák FZ Forza Anti shrink
FZ Forza Anti-pilling
FZ Forza Antistatic
FZ Forza DryForze
FZ Forza Strechable

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

  • 5 rating:stars_more_than_four
  • 4 rating:stars
  • 3 rating:stars
  • 2 rating:stars
  • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről Női edződzseki FZ Forza Concord Jacket FZ Concord kabát1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Női edződzseki FZ Forza Concord Jacket FZ Concord kabát003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}