Mizuno Wave Skyrise férfi futócipő, szürke

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
83417

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

A Mizuno Wave Skyrise szürke férfi futócipő az országúti futóknak lesz kedvence a hosszú távolságokon. A futás nagyszerű élmény lesz vele a hihetetlen ütéscsillapításának köszönhetően.

A Mizuno Wave Skyrise férfi szürke futócipő az országúti futóknak egyedülálló élményt nyújt. Hihetetlen csillapítással rendelkeznek, ugyanakkor futás közben élvezni fogod a repülés érzését. Ez különösen hasznos a hosszú futások során.

A Mizuno Wave Skyrise áttekintése

Olvassa el a Mizuno Wave Skyrise futócipő átfogó értékelését, hogy a lehető legtöbb információt megtudja róluk.

Olyan, mintha a vízen lebegnél

A Mizuno XPOP középtalp egyesíti a magasabb szintű párnázottságot, a visszapattanást és a tartósságot. Futás közben élvezheti a szuper puhaság és a jobb párnázottság tökéletes harmóniáját a magas energia-visszatérítéssel. Egész idő alatt úgy fogja érezni, mintha a vízen lebegne.

Öld meg, uber!

Az új Mizuno Smooth Ride technológia minimalizálja a gyorsulás és lassulás közötti különbségeket. Ez teremti meg a legkényelmesebb érzést futás közben.

Minimális sérülések a párnázottságnak és a jobb stabilitásnak köszönhetően

Mizuno Wave

Mizuno Wave egy egyedülálló technológia, amely két látszólag ellentmondásos elemet ötvöz, amelyek minden jó futócipő alapját képezik - a párnázottságot és a stabilitást. Futás közben az emberi izom- és csontrendszer számos ütközőerőnek és ütésnek van kitéve, és a jó párnázás és a stabilitásérzet segít minimalizálni a sérülés kockázatát. A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít az ütközési erők teljes felületén való eloszlásával.

Természetes lábmozgás

A Mizuno a legmodernebb mozgásrögzítési (3D mozgásrögzítési) és biomechanikai technológiát alkalmazva a DynamotionFit segítségével saját cipőkonstrukciós koncepcióval állt elő, amely természetes kölcsönhatásban van a lábfej mozgásával.

Rendszeresen szellőztetnek

Az Airmesh technológia magas színvonalat állít fel alégáteresztő képesség és a kényelem terén. A cipő felső részén található szellőzőháló biztosítja a friss levegő áramlását a lábadhoz.

 

Kivehető prémium betét

Kiváló minőségű, kivehető Mizuno Premium Insock cipőbetét boltívtámasszal a játék közbeni kényelem és párnázás érdekében.

Könnyű és kényelmes

A cipő középtalpa rendkívül könnyű, egyedi keverékből készült, amely kényelmes sportolási élményt biztosít. Lábairól még megerőltető edzés közben is gondoskodik.

A cselekvés reakciót vált ki

A könnyű középtalp evolúciója az U4icX nevet kapta. Tapasztalja meg a minden eddiginél lágyabb és kényelmesebb utazást. Az anyag az ismert akció = reakció hatást hozza létre, és jobban működik a felszabaduló energia mozgásba való visszavezetésével.

 

Tartós és ragadós

A Mizuno X10 ultratartó karbon gumi növeli a talp tartósságát és javítja a cipő tapadását. Ezáltal a cipő nem csak egy szezonra szól.

Tulajdonságok

Szín szürke
Drop 10 mm
Stabilitás semleges futófelület
Nem férfi
Tömeg 240 g
Felület utak
A futás típusa térfogati lábbelik

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

  • 5 rating:stars_more_than_four
  • 4 rating:stars
  • 3 rating:stars
  • 2 rating:stars
  • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről Mizuno Wave Skyrise férfi futócipő, szürke1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Mizuno Wave Skyrise férfi futócipő, szürke


A modell további ajánlatai Wave Skyrise


003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}