MET Rivale MIPS Kerékpáros sisak

 

{{ price | formatPrice }} Ft Áfaval

Elérhetőség

Jelenleg nem elérhető

Kérjük, válasszon egy másik terméket a kínálatunkból

Értékelés:
Értékelés: 0%
Termékazonosító:
100227
Gyártó
MET

összehasonlításra az összehasonlítás megjelenítése (0) kedvencekhez kedvencek megjelenítése (0)

Vyberte set:

Válaszd ki a tulajdonságokat:

Kosárhoz hozzáadva

{{ product.name }}

{{ property.name }}: {{ property.value }}

{{ product.price.withVat | formatPrice }} {{ currency }} Áfaval

Megrendelés

Egyéb ajánlott termékek az Ön számára

{{ p.price.value | formatPrice }} {{ currency }}

{{ p.availability.availability }}

-{{ p.discount.percent }} %

close

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés (0 ) Kérdések

MET Rivale MIPS Kerékpáros sisak

A fekete MET Rivale MIPS kerékpáros sisak egy stílusos közúti sisak MIPS béléssel, amely a jet tunnel teszteknek köszönhetően új aerodinamikai szabványt hozott létre.

Nagyszerű aerodinamikus sisak az útra

A sisak precízen megformázott , alacsony profilja a Venturi-hatást használja ki a légáramlás maximalizálása érdekében, a lehető legkisebb légellenállás mellett. A sisak belsejében lévő csatornákon keresztül a forró levegő a hátsó szellőzőnyílásokon keresztül távozik, ami nagyszerű hűtőhatást biztosít. Ez a modell csúszásmentes MIPS-betéttel is rendelkezik, amely minimalizálja a fejre eséskor keletkező forgási energiát. Ez a sisak a legújabb technológiával készült In-Mould Intelligens Fusion precíziós beállítást használ Safe-T Upsilon, antibakteriális Coolmax párnázással és könnyű Air Lite szorítópántokkal.

Safe-T Upsilon

Stilizált rögzítő rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy a sisak szilárdan a fejen maradjon. A sisak hátulján található vezérlőkorong a könnyű, egykezes méretbeállításhoz. Nagyszerű súly-kényelem arány. A jobb szellőzéssel rendelkező szélesebb érintkezési felületnek köszönhetően a fejre nehezedő nyomás egyenletesen oszlik el, ami nagyobb kényelmet biztosít. Függőleges beállítási lehetőség.

Air Lite szalagok

Az Air Lite szalagok a poliészterszálak szövésének forradalmi módszerével készülnek, amelynek köszönhetően elvezetik az izzadságot, és kisebb súly mellett nagy szakítószilárdságot biztosítanak

Coolmax párnák

A prémium minőségű anyag gyors izzadságelvezetést és párologtatást biztosít, így a fejed szárazon marad a nagyobb kényelem érdekében. 

In-Mould Fusion

A formába öntött konstrukció egy külső polikarbonátból áll, amelyet magas hőmérsékleten fröccsöntéssel öntenek be általában szürke vagy fekete polisztirolba. Az eredmény egy olyan sisak, amely optimális egyensúlyt biztosít a súly, a térfogat és az abszorpciós tulajdonságok között.

MIPS® Brain Protection

A MIPS rendszer fokozott fejvédelmet biztosít a rugalmas betéteknek köszönhetően, amelyek szögben történő ütéskor megnyúlnak, így még nagyobb erőt nyelnek el, amely egyébként a fejre jutna. Még ha csak néhány milliméterről van is szó, kritikus pillanatban megmenthetik az életét.

mipsA tulajdonságok áttekintése

Tulajdonságok

MIPS igen
Tömeg 240 g

Legjobb értékelésÍrd le az értékelésed a termékről MET Rivale MIPS Kerékpáros sisak1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre MET Rivale MIPS Kerékpáros sisak003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}