a kategória márkáinak áttekintése Crussis rollerek

Márka információk Crussis

Tuningolt elektromos kerékpárok cseh lélekkel

A krúz egyszerűen szívügy. A márka kerékpárjai és robogói cseh fejekből származnak. Plusz a sportfejűek, akik csak a saját motorjukat akarták elkészíteni. A kerékpározás és a mozgás a márka mögött álló emberek éltető eleme. És ez jól látható a végtermékeken. Nagyszerű design, modern technológia és magas funkcionalitás csak néhány jellemző. 

Electro vagy szakadás az egyik

Nem, ez nem azt jelenti, hogy vagy zökkenőmentesen működik, vagy nem. Ez azt jelenti, hogy a Crussisnál megtalálja a tökéletes elektromos kerékpárokat és kifinomult robogókat. A szakadás pedig csak a robogón való mozgásról szól. A Crussis első fejlesztése 2012-ben kezdődött azzal a céllal, hogy egy egyedi elektromos kerékpárt hozzon létre. Azóta a Crussis hosszú utat járt be, és ma már hazánk egyik legnagyobb szereplője az e-kerékpárok piacán. A folyamatos fejlesztés, az innováció és a modern technológiák alkalmazása segít ennek elérésében. És mivel a jégkoronglegenda Jaromir Jagr Crussis kerékpárokat használ, egyértelmű, hogy a márka termékei kiválóan megfelelnek a kerékpáros igényeinek.  

Megjelenítve 1–3 összesen ennyiből 3

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.


A Crussis Active 4.2 roller szuper társ terepen és országúton egyaránt. Súlya 9 kg, teherbírása akár 150 kg, és a Cseh Köztársaságban készül.

169.300 Ft
raktáron 3 db 03.04. Önnél

Folyadékok pótlása a minőségből CRUSSIS sportpalackok 0,75 l térfogatúak. A palack szabványos csavaros kupakkal rendelkezik, zárható húzható fedéllel…

3.500 Ft
raktáron 5 darab és több 03.04. Önnél

Folyadékok pótlása a minőségből CRUSSIS sport palackok  0,5 literes térfogattal. A palack szabványos csavaros kupakkal rendelkezik, zárható húzható…

2.900 Ft
raktáron 5 darab és több 03.04. Önnél