Powerball

APoweball a világ legsikeresebb kézi giroszkópja, amelyet a kézizmok relaxálására, erősítésére és rehabilitációjára terveztek. ASportobchod.cz már második éve kínálja ezt a márkás és precízen gyártott terméket. A Powerball percenként akár 15 000 fordulatszámot is elér, ami több mint 18 kilogrammos súlynak megfelelő ellenállást biztosít.

Hogyan működik a Powerball? A Powerball egy tengely körül forgó lendkerék, amelyet egy gömbhüvelyben elhelyezett belső forgó acél rotor tesz lehetővé. A Powerball a giroszkóp elvén működik - amikor a rotor forog, a belső tengely térben stabil, és ellenáll a tájolás megváltoztatásának. Az ellenállás annál nagyobb, minél gyorsabban forog a rotor. Miután a rotor megpördült, a Powerballt a csukló körkörös mozgása tartja mozgásban, forgása lassítható vagy gyorsítható, hogy szabályozza a Powerball által az izmokra kifejtett ellenállást.

Ez a létesítmény kiválóan segíti a sportolókat az edzésben, az erősítésben és a rehabilitációban. Kiváló visszajelzés például az ütősportokat űző sportolóktól, erősíti és erősíti a csuklót, felmelegíti az izmokat és a kezet közvetlenül a sportteljesítmény előtt. A jégkorong- és floorball-sportolók is örömmel fogadják a csukló és az egész kar erősítését, ami lehetővé teszi számukra, hogy szilárdan megragadják az ütőt, és könnyebben vezessék azt. A Powerball segít javítani a csukló és a kar mobilitását és koordinációját a felső végtag sérülését követő rehabilitációban, valamint a kéztőalagút-szindróma, az ismétlődő megterheléses sérülés (RSI) vagy a teniszkönyök kezelésében.

Egy teniszlabda méretű, kicsi és kompakt eszköz, amelyet bármikor és bárhol használhat, mindig magával vihet, és akkor edzhet, amikor csak kedve tartja. Tartozékokat is kínálunk - csuklópánt, bőr tok. A powerball alapmodellhez sebesség- és sebességszámítógép is rendelhető, a Neon modellek a sebesség intenzitásával arányos háttérvilágítást tartalmaznak, a Techno modell pedig futószöveget kínál a maximális sebesség leolvasásával közvetlenül a rotoron.


Megjelenítve 0–0 összesen ennyiből 0

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.