Nike Bauer

Ez egy jégkorongfelszerelés-gyártó márka, amely 2010 óta teljes mértékben integrálódott a Bauer márkába.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes termékeken még mindig megjelenhet a régi logó.

A Nike Bauer márkájú jégkorongfelszerelés az egyik legjobb a világon. Termékeikre jellemző az abszolút precíz kivitelezés, a tökéletes illeszkedés és a folyamatos innováció, amely kéz a kézben jár a legújabb piaci igényekkel.  A Nike Bauer a Nike teljes tulajdonú leányvállalata.

A Nike Bauer márka története 1927-ig nyúlik vissza, amikor a kis családi cipőgyár új termelési lehetőségeket keresett, hogy a mély gazdasági válság idején új megélhetési forrást találjon. A jövőjét a korcsolyázásban látja.  Eddig a korcsolya alatt a cipő aljára szegezett acélkést értették. A BAUER család egy teljes korcsolya koncepcióval áll elő, amely számos fejlesztést tartalmaz, és bevezet egy cipőt, amely állandóan a késhez kapcsolódik. A következő fél évszázadban a BAUER kompromisszumok nélkül irányt szabott ezen a területen.

A BAUER korcsolyák és TUUK kések ma már minden szinten uralják a világ hokijátékát.

A Nike Bauer komplett jégkorongfelszereléseket kínál a korcsolyától, ütőktől, kesztyűktől, sisakoktól, védőtokoktól, nadrágoktól, kapusfelszerelésektől kezdve a textíliákon át az in-line jégkorcsolyáig. Termékeik még az NHL játékosok körében is a legnépszerűbbek közé tartoznak! 

A termékek teljes választékát a legjobb áron találja meg. Ezen kívül minőségi tanácsadást és ajándékokat is kínálunk a megvásárolt termékekhez bónuszként!


Megjelenítve 0–0 összesen ennyiből 0

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.


A márka modellsorai Nike Bauer