Adja meg szerelmének a legjobb gondoskodást

Egyértelmű, hogy ha biciklizel, nem fogsz tisztán hazajönni. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha a kerékpárod nem koszos egy kicsit a motorozás után, akkor nem a lehető legjobban motoroztál. És nem számít, hogy a területed országúti, nyomvonalas, downhill vagy motokrossz. Ha csak vezetsz, egy kis sár egyáltalán nem zavar. Mégis, ez a te szerelmes kerékpárod, és biztosan nem fogod csak úgy otthagyni a pincében. A Muc-Off termékek segítenek abban, hogy jobban vigyázzon szeretett kerékpárjára. Nekik köszönhetően mindig tökéletesen lemoshatja és kenheti kerékpárját, de a váz, a sisak vagy a szemüveg festékét is kezelheti. A Muc-Off termékekkel egyszerűen visszaadhatja a fényt a kerékpárjának.


Legyen benne a fejed a játékban

A Muc-Off filozófiája azon az elgondoláson alapul, hogy egyszerűen csak élvezni kell az utazást. Bármit is kapjon el kerékpárja vagy motorkerékpárja vezetés közben, a Muc-Off termékek megbirkóznak vele. A márka alapítói, Rex és Marilyn Trimnell maguk is motorosok, így tudják, hogyan kell megfelelően gondoskodni egy kerékpárról. Kezdetben saját tisztítószereket készítettek a versenymotorjaikhoz. 1991 óta a Muc-Off márkanév alatt forgalmazott termékeik fokozatosan számos profi szakember és csapat, például a Team Ineos, a Scott Redding, a Ducati vagy a BMC Triathlon számára váltak egyértelművé a kerékpár- vagy motorkerékpár-ápolás terén. Emellett folyamatosan fejlesztik és fejlesztik termékeiket, és portfóliójukat számos kivételesen gondoskodó termékkel bővítik. 


Megjelenítve 1–1 összesen ennyiből 1

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.


A MUC-OFF LUXURY CHAMOIS CREAM védőgátat hoz létre, amely segít megvédeni a bőrt a károsodástól, különösen az érzékeny és védtelen területeken.

900 Ft
raktáron 5 darab és több 05.10. Önnél