JR HOCKEY

A JR Hockey jégkorong ütőket a fiatal hokisok számára fejlesztették ki. A profi játékosok botjait idéző kiváló minőségű kemény toll, valamint a gyerek és junior jégkorongozók kezébe jól illeszkedő puha nyél kombinációját nyújtják.

Az ütő teljes egészében 100% szénszálas alapanyagból készül, ezért a legkönnyebb gyermek hokibot a piacon. Árazását tekintetve rendkívül kedvező ütő. Kiváló minősége ellenére az ára egy osztállyal kedvezőbb mint a többi márka TOP hokibotjáé.

A funkciók kombinációjának köszönhetően a fiatal játékosok is pontosan és erősen tudnak lőni, könnyen levegőbe tudják emelni a korongot és elsajátíthatják a megfelelő technikát.

Haladó és szenior hokiütők

A JR Hockey nem csak gyerek botokat gyárt. Minőségi haladó és szenior sorozatú hokibotokat is gyárt az idősebb játékosok számára.

Ezek a botok is 100% szénszálasak, így példamutatóan kis súlyúak. Emellett kedvező árukkal is lenyűgöznek.


Megjelenítve 1–2 összesen ennyiből 2

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.

14 % kedvezmény: 14FS
  • Kiárusítás
-55%

A JR HOCKEY JRS Boom SR karbon hokiütő elsősorban azoknak a játékosoknak készült, akik könnyű botra vágynak, ugyanakkor a maximumot követelik meg a…

79.990 Ft 36.200 Ft
raktáron utolsó darab 05.10. Önnél
14 % kedvezmény: 14FS
  • Kiárusítás
-20%

A JR HOCKEY 50 INT hokiütőt olyan játékosok számára tervezték, akik könnyű ütőt szeretnének, ugyanakkor nagyobb lövési pontosságot igényelnek.

64.990 Ft 52.000 Ft
raktáron 2 db 05.10. Önnél