Lőpad Hockeyshot Dryland Allstar Tiles 10x

A Hockeyshot Dryland Allstar csempe 10× lövőtábla a lövészet gyakorlásához minden teljesítmény- és korosztályú hokisnak örömet okoz.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 82322

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

A Hockeyshot Dryland Allstar csempe 10 db javítja az otthoni jégkorong edzőpályát. A felület egyik darabja 45,7 × 45,7 cm méretű. A készlet 10 darabot tartalmaz, amelyeket tetszés szerint állíthat össze.

Majdnem olyan, mint egy stadion

A készlet megvásárlásával egy fehér lövőpalánkokból készült mesterséges pályát kap. A készlet 10 darab alkatrészt tartalmaz, amelyek pontosan illeszkednek egymáshoz és nem mozognak. Az így kialakított felület hűen szimulálja a korong és az ütő mozgását a jégen, így nem kell aggódnia amiatt, hogy hátrányba kerül a jégpályán edző csapattársaihoz képest. Tökéletesen alkalmasak a lövések és a passzok sebességének és pontosságának javítására.

Otthon, a garázsban és a hátsó udvarban

A tábla rendkívül ellenálló a kopással és az UV-sugarakkal szemben, így kül- és beltéren egyaránt használható. A speciális kezelésnek köszönhetően a karcolások kevésbé lesznek észrevehetőek. A textúra csökkenti a napsütés okozta tükröződést is, így fényes napsütésben is koncentrálhat a felvételkészítésre. A felület kellően ellenáll a terheléseknek is, és még a garázsban parkoló jármű sem teszi tönkre.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést