Helma Rollerblade Stride White

ID {{ productCode }}

A Rollerblade Stride White sisak tökéletes kényelmet, szellőzést és biztonságot nyújt mind görkorcsolyán, mind kerékpáron.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 47918

{{ strokePrice || initialStrokePrice }} Ft Spórolsz vele {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 14 660 Ft

Tulajdonságok

Védőszemüveg nem
Használja lovagló stílus szerint. fitneszút
Fejkörfogat-beállító rendszer igen
Sisakrögzítő rendszer 2 állítható öv biztonsági karabinerrel
20
Nem
80
Kényelmes rögzítés A rögzítés kényelme - 8 a 10-ből 8/10
100
90

Ismertetés

ARollerblade Stride White sisak egy fehér kivitelű sisak nem csak inline görkorcsolyázáshoz, amely tökéletes kényelmet, szellőzést és biztonságot biztosít mind a görkorcsolyán, mind a kerékpáron.

A könnyűség kéz a kézben jár a tökéletes védelemmel

A sisak felépítése külső műanyag és belső habréteg kombinációjából áll, amelyet úgy alakítottak ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a fejre. Azin-mold egy olyan technológiai eljárás neve, amely során az EPS polisztirolhabot nyomás alatt egy formába zárt héjba fecskendezik. Ezek összekapcsolása megerősíti a szellőzőnyílások és a bordák területét. Az eredmény egy kompakt, egységes, könnyű, biztonságos és nagyon tartós sisak.

A fejeden ül, nem mozdul

Két állítható állpánt biztosítja a szilárd illeszkedést és a fej rögzítését . A pántok klasszikus karabinerrel vannak ellátva az egyszerű és gyors rögzítéshez.

A szorítórendszert kiegészíti a fej kerületének pontos beállítási lehetősége egy kifinomult, ergonomikus szorítórendszerrel, amely a fej 3/4-ét körülölelő fejpántból áll. Tökéletes vízszintes és függőleges beállítást tesz lehetővé. Egy kézzel működtethető állítási mechanizmus a nagyobb kényelem és stabilitás érdekében.

A szellőzőnyílásokból a látvány

A sisak 20 optimálisan elhelyezett szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek maximális légáramlást biztosítanak menet közben, minimálisra csökkentve az izzadást és elvezetve a testnedvességet.

Ha pedig más színt szeretne, fekete változat is van raktáron.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Video (0)