Head Graphene 360+ Gravity MP Lite 2021 teniszütő

 

Ingyenes húrozás

-18%

{{ price | formatPrice }} Ft Áfaval Listaár 83 590 Ft

Elérhetőség

Jelenleg nem elérhető

Kérjük, válasszon egy másik terméket a kínálatunkból

Értékelés:
Értékelés: 0%
Termékazonosító:
94837
Gyártó
Head

összehasonlításra az összehasonlítás megjelenítése (0) kedvencekhez kedvencek megjelenítése (0)

Vyberte set:

Válaszd ki a tulajdonságokat:

Hogyan válasszuk ki a teniszütő grip méretét?

Kosárhoz hozzáadva

{{ product.name }}

{{ property.name }}: {{ property.value }}

{{ product.price.withVat | formatPrice }} {{ currency }} Áfaval

Megrendelés

Egyéb ajánlott termékek az Ön számára

{{ p.price.value | formatPrice }} {{ currency }}

{{ p.availability.availability }}

-{{ p.discount.percent }} %

close

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés (0 ) Kérdések

Head Graphene 360+ Gravity MP Lite 2021 teniszütő

Head Gravity MP Lite 2021 teniszütő a 2021-es év dögös új ütője, amelyet a középhaladó játékosok és a következő generáció feltörekvő juniorjai számára terveztek. Az innovatív Graphene 360+ anyag növeli az ütő rugalmasságát, és a megnövelt sweetspot-tal kombinálva új dimenziót ad a játéknak a pontos és tisztán játszott ütések formájában. Uralkodj a pályán és cselezd ki a gravitációt.

Új design 2021-re

A Head Gravity MP Lite 2021 új verziója a Graphene 360+ összes korábbi technológiáját kínálja, és ugyanazokat a specifikációkat, mint az előző generáció. A fő újdonság egy másfajta, úgynevezett flip dizájn, azaz egy kétszínű keretkoncepció. A keret egyik oldalán sárgászöld szegély van, a másik oldalon pedig kék-ibolya színt használnak. Egy excentrikus rakéta még excentrikusabbá válik.

Agresszívan kellemes ütő

A Wilson Clash-hez hasonlóan ez a dögös új termék is hiánypótló a piacon, azzal a különbséggel, hogy sokkal inkább a tapasztalt és versenyző játékosok számára alkalmas. Az ütő rugalmasabb és élénkebb, mégis megtartja a Head Prestige ütők csúcsmodelljeiről ismert ütéspontosságot.

Kényelmes és nagyon könnyen kezelhető, de egy ujjmozdulattal agresszív és nagyon pontos lehet. Túlzás nélkül, ez egy sokoldalú ütő a tapasztalt játékosok számára, amely bármilyen stílusból bármit képes kezelni, de kompromisszumok nélkül.

Kinek szól?

A Head nem pihent a babérjain, és ahogy a Wilson az új Clash vonalával, úgy most is Gravity ütőkkel rukkol elő, amelyek szintén egy kicsit rugalmasabbak, mint amit a Headtől megszoktunk. De ez messze nem a Clash másolata. Ez inkább egy versenymodell, nagy tűréshatárral, ahol a labda eltalál. Ennek köszönhetően a játék olyan gondtalan, mégis precíz érzés, mint a legpontosabb Head Prestige ütővel. A Gravity modell mondhatni ellenszegül a gravitációnak, mivel hihetetlenül pörgős és gyors topspin labdákat tud elővarázsolni, amelyek lézervezérlésű bombaként pottyannak a pályára. Egyformán domináns a röplabdák és az adogatások terén. Ezt a modellt olyan haladó játékosok és feltörekvő juniorok számára tervezték, akik pontosságot, sebességet és magabiztosságot igényelnek, kiváló spin-potenciállal.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Paraméterek:

  • Fej: 645 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Tömeg 280 g (szövés nélkül)
  • Egyensúly: 325 mm
  • Anyag: Graphene 360+
  • Keretszélesség: 22 mm
  • String minta: 16x20
  • Játékstílus: agresszív, teljes pályás játék
  • Kinek szól: középhaladó játékosok és ígéretes juniorok számára

Hatalmas sweetspot

Az új Head Gravity MP Lite feje körülbelül fél centiméterrel szélesebb, mint a többi "fej". Az ütőfej viszont fél centiméterrel rövidebb. Ennek a kerek, 645 cm-esfejméretnek köszönhetően2 ...a tiszta labdaelütés lehetősége jelentősen megnövekszik. Az ütő így jellegzetes topspint generál, a tökéletes ütés tisztaságának és kiváló irányíthatóságának érzésével.

Kéttónusú elegancia

A Head-től megszoktuk a tipikus "feszes" kialakításokat, ahol az ütő tömör, egységes benyomást kelt. A Gravity sorozat sem más, mégis egyedülálló a többi modellhez képest. Mindkét oldala más-más matt színű - sárga-zöld és kék-ibolya. Mindenki figyelmét magára vonzza, aki akár csak egy pillanatra is megpillantja.

Szeretnél egy zúzós előütést a sárga-zöld oldalról, vagy egy végtelenül hosszú repülő pivotot a kék-lila oldalról? Rajtad múlik, melyik oldalt szereted, és hogyan lepheted meg ellenfeleidet.

Ne aggódj a húrok miatt

Szép részlet a tömítőhüvelyek külső kialakítása, ahol a zsinórok egy csatornába vannak süllyesztve, amely megakadályozza, hogy érintkezzenek a felülettel. Így nem kell aggódnia, hogy a húr megsérülhet alacsony ütéseknél vagy a cipőből való koppintáskor.

Szeretne egy pontosabb és agresszívebb modellt a tapasztalt klubjátékosok számára? Nyúlj a Head Graphene Gravity MP 295 g-os nehézsúlyú változatához.A tulajdonságok áttekintése

Tulajdonságok

Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő? nem - ingyenes húrozást kínálunk
Súlyosztály (húrozás nélkül) 280 g közepes nehéz rakétákközepes nehéz rakéták (280-299 g)
Az ütő kategóriája és egyensúlya 325 mm kissé markolatnehéz (320-339)
Kategória és fejméret 645 cm2 (645-659 cm2)
Húrozási sűrűség 16 x 20
Rakéta hossza 685 mm
Keretszélesség: 22 mm
Swing súly (fonottal) 303
Sorozat megnevezése (sorozat) Head Gravity
Alkalmazott technológiák Head Graphene 360+
Racket keret anyaga: Graphene 360+
62
Használt alapcsomagolás Head Hydrosorb Pro
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Rakéta csomagolás PAKET NEM A CSOMAG RÉSZE!

Legjobb értékelésÍrd le az értékelésed a termékről Head Graphene 360+ Gravity MP Lite 2021 teniszütő1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Head Graphene 360+ Gravity MP Lite 2021 teniszütő


Tanácsot adunk

contact Denisa DaňkováSporttanácsadó

003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}