GIRO Agilis női kerékpáros sisak, matt fehér

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
78517

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

A matt fehér GIRO Agilis női kerékpáros sisak a női közúti és az off-road bringásoknak is örömet szerez a versenysisak formájának, a meghosszabbított tarkórészének és a minőségi szellőzésnek köszönhetően.

Amatt fehér GIRO Agilis női kerékpáros sisak nemcsak az országúti és terepkerékpárosokat vonzza. A versenyforma, a 32 lyukkal ellátott tökéletes szellőzés és a meghosszabbított hát kombinációjának köszönhetően nagyon univerzálisan használható. Akár az úton, akár a szabadban, a sisak tökéletesen illeszkedik Önhöz a precíziós rögzítő rendszernek köszönhetően.

TECH803

Kiváló védelem az in-mold technológiának köszönhetően

A szilárd polikarbonát héjból készült sisakkal, amely még a kemény ütközéseknek is rendkívül ellenálló, élvezheti a gyors motorozás adrenalinlöketét és az erdei ösvények buktatóinak leküzdését. Az EPS polisztirolhabot a héjba fecskendezik, hogy megerősítsék a szellőzőnyílásokat és a bordákat, így még nagyobb védelmet nyújtanak a fejnek. Ennek eredményeként a sisak nagyon könnyű, kényelmes és erős.

Könnyű méretbeállítás a Roc Loc 5 segítségével

Asisakméret beállítása nem is lehetne egyszerűbb. A sisakrögzítő rendszer lehetővé teszi a sisak függőleges és vízszintes beállítását. Ráadásul nem bonyolult, így mindent kényelmesen, pillanatok alatt beállíthat. A modern és szuperkönnyű rendszer felülmúlhatatlan kényelmet és stabilitást biztosít bármilyen út során.

Hibátlan szellőzés

A sisak nagyon kifinomult szellőzőrendszerrel büszkélkedhet, amely még igazi nyári időjárás esetén is kényelmesen tartja Önt. A speciálisan kialakított szellőzőalagutak a sisak elülső részén keresztül a fej fölé vezetik a hűvös levegőt, a hátsó szellőzőnyílásokon keresztül pedig a nem kívánt meleg levegőt.

Úgy illik, mint egy kesztyű

A Giro szabadalmaztatott Super Fit Engineering™ méretezési rendszere az emberi testre vonatkozó adatokon és a kerékpáros felszerelések gyártásában szerzett sokéves tapasztalaton alapul. 

A gondos kivitelezés és illeszkedés eredménye, hogy a kerékpáros felszerelés tökéletesen illeszkedik és tökéletesen funkcionális.

És ez még nem minden

  • A CoolFitantibakteriális bélés hosszú távú kényelmet biztosít, még akkor is, ha sokat izzadsz a sisakban.
  • A sisak könnyű súlyához hozzájárulnak az ultrakönnyű, de erős Slimline pántok is.
  • A tartós polikarbonát a sisakot alulról is borítja, így a mindennapi használat során is nagyobb tartósságot biztosít.

Ez a praktikus és sokoldalú női sisak matt fekete és matt kék színben is kapható.

Tulajdonságok

MIPS nem

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

  • 5 rating:stars_more_than_four
  • 4 rating:stars
  • 3 rating:stars
  • 2 rating:stars
  • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről GIRO Agilis női kerékpáros sisak, matt fehér1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre GIRO Agilis női kerékpáros sisak, matt fehér003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}