Fox Speedframe Pro Dvide Kerékpáros sisak

ID {{ productCode }}

A fekete Fox Speedframe Pro kerékpáros sisak egy kiváló minőségű, nyitott sisak, amely MIPS, könnyen állítható napellenzővel és EPS Varizorb sisakkal rendelkezik.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 171660

akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 74.100 Ft

Tulajdonságok

Technológia Fox XT2, Fox Dual density Varizorb, Fox Fidlock, Fox MIPS
Nem unisex
Cél - kerékpározás , Trail
Szín fekete

Ismertetés

A fekete Fox Speedframe Pro kerékpáros sisak egy kiváló minőségű, nyitott sisak, amely MIPS, könnyen állítható napellenzővel és EPS Varizorb sisakkal rendelkezik.

Biztonság és védelem még extrém vezetési körülmények között is

A MIPS-rendszer hatékonyan csökkenti a forgási erőket az ütközés szögétől függetlenül, elnyeli és átirányítja az ütközési energiát, és megelőzi az agysérüléseket. A Varizorb EPS kettős sűrűségű hab fokozott fejvédelmet biztosít az ütközési erők nagyobb területre történő eloszlatásával. A Fidlock® SNAP rögzítő lehetővé teszi a sisak gyors fel- és levételét a legmagasabb szintű biztonság fenntartása mellett. Az EPS-habba öntött csatornák formájában kialakított hatékony szellőzés biztosítja az optimális légáramlást. Az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező, kivehető, mosható XT2® bélés felszívja a nedvességet és frissen tart. 

A sisak szemüveggel való viselésre alkalmas, a napellenző 3 pozícióban állítható. A 360° Fit System biztosítja, hogy a sisak tökéletesen illeszkedjen...


Mérettáblázat

XSSMLXLXXL
fejkörfogat (cm)53-5455-5657-5859-6061-6263-64
(a fej kerülete a fülek felett)

Technológia (4)

Fox XT2

Higiénikus párnázás

Az XT2 technológiás Fox sisakok bélése ezüst adalékanyagokat használ a maximális higiénikus napi használat érdekében. Az antibakteriális funkció megakadályozza a baktériumok elszaporodását, amelyek kellemetlen szagot okoznának.

A technológia részletesen

Fox Dual density Varizorb

Továbbfejlesztett leejtés elleni védelem

A Fox sisakokban használt EPS héj kettős sűrűsége lehetővé teszi az ütközési erők jobb elosztását egy szélesebb területen. Ezek a Dual density Varizorb™ technológiával ellátott sisakok még jobb védelmet nyújtanak esés esetén, és csökkentik a fejsérülés lehetőségét.

A technológia részletesen

Fox Fidlock

Könnyen bekapcsolható

A Fidlock technológiás Fox sisakok csatja egy kézzel egyszerűen rögzíthető és oldható, ami hozzájárul a sisak biztonságosabb és kényelmesebb illeszkedéséhez. És egyáltalán nem számít, hogy kesztyűt viselsz.

A technológia részletesen

Fox MIPS

MIPS - Még jobb fejvédelem

A MIPS elasztikus betétek ütközéskor szögben nyúlnak meg, és még több erőt nyelnek el, amely egyébként a fejre hárulna. Még ha csak néhány milliméter is, egy kritikus pillanatban megmenthetik az életét.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést