BLACKBURN Dayblazer 800 elülső lámpa

BLACKBURN Dayblazer 800 elülső lámpa akkumulátorral 5 világítási móddal, amely akkor sem hagy cserben, ha nem sikerül sötétedés előtt hazaérned.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 65705

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

ABLACKBURN Dayblazer 800 első lámpa nem hagyja cserben, ha nem ér haza a sötétben. Egyszerűen szerelje fel a zseblámpát az akkumulátorral, majd váltson az 5 fénymód között. A 2 nagy teljesítményű Cree LED akár 800 lumen fényt is biztosít. Egyszerre látni és láttatni fogod magad.

Könnyű rögzítés

Az alumínium lámpa szerszám nélkül, egyszerűen felszerelhető a 22-35 mm átmérőjű kormányra. A GoPro rögzítő segítségével sisakra is rögzíthető. A mindössze 129 grammos súlya miatt észre sem fogod venni, hogy ott van.

Soha a sötétben

A zseblámpát mikro USB-n keresztül mindössze 4 óra alatt töltheti fel. A színes kijelző folyamatosan tájékoztatja Önt az akkumulátor állapotáról, így szükség szerint változtathatja a fényerősséget a világítás időtartamának meghosszabbítása érdekében. 

Túl száraz és túl nedves

A zseblámpa akkor is tart, ha az eső meglepi. Az IP-67-es szabványnak megfelelően vízálló, így minden időjárási körülmény között használható.

Fénymódok:

  • Blitz - 800 lumenes fény 1,5 órán keresztül
  • Magas - 500 lumen fény 3 órán át
  • Alacsony - 300 lumen fény 5 órán át
  • Stroboszkóp - 200 lumen 12 órán át villogó fényerő
  • Impulzus - 200 lumen villogás 7 órán keresztül

ANSI FL-1 Standard

Bár a kerékpárlámpáknak nem kell követniük ezt az amerikai tesztelési irányelvet, a Blackburn szeretné, ha ügyfelei tudnák, milyen szabványok szerint teszteli termékeit, hogy egyértelmű legyen, mit bírnak el.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést