73616

Ütős tízes: 10flash

Babolat Pure Strike X12 2020 ütő táska

ID {{ productCode }}

A Babolat Pure Strike X12 2020 ütőtáska az új Pure Strike 2020 ütők modern dizájnú hátsó táskája a versenyző játékosok számára, tele funkciókkal.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 73616

10% kedvezmény

Ütős tízes
1 nap
12
20
23

Kuponkód:
10flash
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Pure Strike

Babolat Pure Strike X12 2020 ütő táska

Babolat Pure Strike X12 2020 ütő táska

60.024 Ft
38.900 Ft
Spórolsz 21.124 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 38.900 Ft

Tulajdonságok

Szín fekete, fehér, narancssárga
Éves begyűjtések 2020
Lapátok maximális száma max. 12 ütő
Ő használja Dominic Thiem, Elena Vesnina
Külön rekesz a cipőknek vagy nedves ruháknak igen - szellőzéssel
Zsebek vagy rekeszek termo funkcióval 2x thermo rekesz az ütők számára
Táska / hátizsák hossza 75 cm
A táska / hátizsák szélessége (mélysége). 48 cm
Táska / hátizsák magassága 32 cm
A zsák térfogatosztálya 12R / x12 / "Pocket XXL" (táska max. 12 ütő számára)
A hevederek száma 2 hátpánt (állandó rögzítéssel)
Közepes fogantyú (hordozó fogantyú) igen - alapvető kitöltéssel
Az ütők számára kialakított rekeszek száma 3 tágas rekesz
A kívülről hozzáférhető zsebek száma 2 oldalzseb, 1 cipő zseb
A táska belsejében elrejtett zsebek száma több kis zseb a kis dolgoknak

Ismertetés

ABabolat Pure Strike X12 2020 ütőtáska egy hátsó táska az új Pure Strike 2020 ütők modern dizájnjában a versenyző játékosok számára. 3 nagy, cipzáras rekesszel rendelkezik, amelyekben akár 12 rakéta is elfér. Imádni fogod a külön rekeszt az izzadt ruháknak és az egyik oldalzsebben elrejtett extra cipőtáskát. Az olyan funkciók, mint a palacknyitó vagy az átlátszó oldalzseb a hab a tortán.

Minőség és tartósság

A táska tartós anyagból készült, Ice Cool Gear technológiával. Ez megvédi a holmiját a napsugárzástól. Ugyanakkor ez az anyag szúrásálló. A táska teljes alsó része védőréteggel van ellátva, amely megbízhatóan védi a táskát, ha gyakran a földre helyezik.

Náhled videa

Rengeteg hely

A táska nagy előnye a bőséges hely. Három nagy zsebet tartalmaz, amelyekben akár 12 rakéta is elfér. Kettő közülük hővédelemmel van ellátva, hogy az ütők még nagyon magas nyári hőmérsékleten is biztonságban legyenek. A középső nagy zseb alkalmas ruhák tárolására. Ezenkívül tartalmaz egy beépített izzadságzsebet, amely kívülről hozzáférhető és szellőzéssel van ellátva.

Az egyik kisebb oldalzseb edzett, horpadásálló anyagból készült. Ez a zseb alkalmas kisebb értéktárgyak, például óra, mobiltelefon vagy más kisebb elektronikai eszközök tárolására. A zsebben egy kis cipzáras zseb és egy nyitott zseb is található.

A második oldalsó zseb tágasabb, és alkalmas egyéb tárgyak, például tartalék tekercsek, kötés vagy golyósüvegek tárolására. Két nyitott zsebbel rendelkezik a jobb szervezés érdekében. Van egy cipőtáska is, amely leválasztható a karabinerről, és a táskán kívül is hordozható.

Könnyű kezelhetőség

Két állítható, párnázott pánt biztosítja a táska könnyű kezelését, amikor edzésekre vagy mérkőzésekre utazik. A táska egy középső és egy extra felső fog antyúval is fel van szerelve, hogy bármilyen pozícióból könnyen kezelhető legyen. Rajtad áll, hogy a hátadon, a válladon vagy a kezedben viseled.

Modern városi tervezés

A táska dizájnja az új Pure Strike teniszütőkön alapul, amelyeket az osztrák tenisz szupersztár, Dominic Thiem használ. Ezeket a városi mozgás ihlette. A fehér táskán fekete és narancssárga színű "Pure Strike" feliratok sokasága díszeleg. A gyártó weboldalán eredeti névtáblát is készíthet, amelyet a könnyű azonosítás érdekében a táskán lévő átlátszó műanyag dobozba helyezhet.

Csokit vagy csalunk a végén

A táska rendhagyó módon részben átlátszó oldalfallal van ellátva az egyik ütőzsebnél. A kisebb oldalzseb egy fém cipzárhúzóval van ellátva, amely a hurokba rögzíthető, hogy megakadályozza a zseb véletlen kinyílását. Ez a darab okosan üvegnyitóként is szolgál.

Méretek: 75 × 48 × 32 centiméter

Kötet: 73 liter

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést