266112 HUF

Alpesi síléc Atomic Backland 85 W + Skin + Kötések

Alpesi síléc Atomic Backland 85 W + Skin 85/86 Fekete

+

Atomic SHIFT 10 MNC Skialp kötés

vagy

Atomic BACKLAND TOUR síkötés

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1370877

Alpesi síléc Atomic Backland 85 W + Skin + Kötések

Alpesi síléc Atomic Backland 85 W + Skin + Kötések

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

Atomic Backland 85 W

Az Atomic Backland 85 W egy rendkívül könnyű és sokoldalú síléc, amelyet az alpesi túrázáshoz vonzódó nők számára terveztek, és Ultra Light Woodcore konstrukcióval készült, hogy könnyű maradjon a hegymászáshoz.

A Carbon Backbone tovább csökkenti a síléc gerincének súlyát, és kivételes agilitást és stabil élfogást biztosít a lejtőn. Speciálisan kialakított láb alatt a könnyebb mászómozgás érdekében, különösen hosszabb átfutásokon, az All Mountain Rocker profil és a hegyben található HRZN Tech lehetővé teszi, hogy a síléc friss hóban lebegjen, és feltöltődjön a szelet és a nyersanyag révén, a hegy kisebb elhajlása mellett. A lábujjban lévő kivágott bevágás megkönnyíti az átmeneti Atomic Pre-Fit bőrök viselését.

A síelőknek az egész hegyen mozogniuk kell, ezért folyamatosan olyan felszerelést keresnek, amely a könnyű súly, a kényelem és a funkcionalitás legjobb kombinációját nyújtja. Az Atomic Backland modellek a szuperkönnyű (SL) túrázástól a szabadidős downhillig (PT) maximális teljesítményt nyújtanak minden sítúrázónak és a legszélesebb képességi szinteknek - felfelé vagy lefelé, bármilyen körülmények között.

Technológia

 • Carbon Backbone: Ultrakönnyű karbonbetét, amely a síléc teljes hosszában fut, mint stabilizáló gerinc. Ez kivételes mozgékonyságot és éltartást biztosít extra súly nélkül.
 • HRZN Tech Tip: A HRZN Tech 10%-kal nagyobb felületet biztosít a sílécek hegyének. Csodálatos úszás a porban, valamint kevesebb csúcsterhelés és jobb követés a forgácsolás során.
 • Ultrakönnyű fa mag: nyárfa és karubafa mag a könnyű sílécekhez, mint például a túrasíléceink.
 • Üvegszálas: A folyamatos üvegszálas rétegek olyan sílécet hoznak létre, amely sima és stabil, ugyanakkor könnyű és dinamikus.

Méretek

Hossz 151 cm 158 cm 165 cm
Sugár 14 m 15 m 16 m
Sidecut Tail 102,5 mm 103,5 mm 104,5 mm
Sidecut Tip 114 mm 115 mm 116m
Sidecut Waist 85 mm 85 mm 85 mm

Atomic Shift 10 MNC

Az Atomic Shift 10 MNC ugyanaz a kötés, mint a nagyobb testvére - kissé alacsonyabb DIN beállításokkal. Még mindig ez a világ első olyan kötése, amely teljes túra- és freeride-képességgel rendelkezik egyben.

Ez egy igazi technikai túrakötés fogasokkal. A hike/ride kapcsoló sí üzemmódba kapcsolásával az eredeti freeride kötéssé válik a lefelé vezető úton, amely kompatibilis a piacon kapható összes ISO szabványos bakanccsal - alpesi és túracipővel. Ha utazik vagy síel az üdülőhelyen, nem kell kompromisszumot kötnie - akár túrázik egy olyan strapabíró megoldással, mint a keretek, akár lesikláskor szegecsekkel. Mindkettőből a legjobbat kapja. Még jobb, ha az alpesi síeléshez is használhatod egy hagyományos alpesi bakanccsal. Végre egy link mindenre!

A Shift kötés a freeride képességek következő generációjához vezet, kombinálva egy túratüske (tech) kötés hatékonyságát egy alpesi freeride kötés teljesítményével. Azok a síelők, akik szeretik feszegetni a hegy és a síelés határait, "lépjenek feljebb" az első igazán kompromisszummentes kötésre.

Technológia

 • Túlméretezett platform: A szuper széles platform maximális oldalirányú erőátvitelt tesz lehetővé, különösen szélesebb síléceken.
 • Alacsony profilú alváz: Az alacsony állványmagasság javítja a terepérzetet és javítja a sílécre történő erőátvitelt.
 • Hike and Ride kapcsoló: Váltókar a túra- és sí üzemmód közötti váltáshoz.
 • Kompatibilis a kramponokkal.

Atomic Backland Tour

Az Atomic Backland Tour kényelmes és igazán könnyű technikai kötés alpesi túrákhoz. Mint minden Backland felszerelés, ez is hihetetlenül tartós és könnyen használható.

Az eleje szabadalmaztatott lábsegédlettel van ellátva, így a cipő automatikusan beállítja magát a rögzítéshez. Ezután a két mászási segédeszköz a saroktoronytól külön működik, így egyetlen egyszerű kattintással választhat a 0°, 7° és 13°-os pozíciók között. A Backland Tour kivételes széles, 40 mm-es markolatával a maximális erőátvitel érdekében széles síléceken (ami csökkenti a csavarhúzás kockázatát is). Fékekkel együtt mindössze 398 g a súlya páronként, kompatibilis a szabványos kramponokkal, és 30 mm-es hosszú talphossz-állítással rendelkezik. Készülj fel a túrára!

Technológia

 • Mászási segédeszköz: A rúd könnyű mozgatásával zökkenőmentesen és egyszerűen válthat a különböző mászóállások között.
 • Touring Brakes: Könnyű, erőteljes fékeink egyedi reteszelő/feloldó rendszerrel rendelkeznek, amely megkönnyíti a túra- és sí üzemmód közötti váltást, és megakadályozza, hogy reteszelt fékkel síeljen.
 • Kompatibilis a kramponokkal.
 • Szabadalmaztatott beszállási segédeszköz: Szabadalmaztatott belépési segédeszközeink tökéletesen pozícionálják a cipőt.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést